De 08:00 a 09:00
No Preguntis
Pinya de la plantilla de l'Astralpool a la piscina de 33 metres | Roger Benet Pinya de la plantilla de l'Astralpool a la piscina de 33 metres | Roger Benet
25.04.2023 21:36

L’Astralpool cau contra el líder Brescia i es queda sense opcions matemàtiques de Final Eight (10-14)

Massa líder per a l’Astralpool Natació Sabadell. El Brescia, un dels grans candidats a endur-se aquesta Champions League, ha demostrat a la Finetwork Aquàtics la seva condició de primer classificat del grup B contra un conjunt, el de Quim Colet, que pràcticament ha pogut aguantar vuit minuts i no massa més. A partir del segon quart, els llombards han imposat la seva llei sense despentinar-se i no han deixat que l’Astralpool s’apropés perillosament en el marcador en cap moment. Una derrota previsible i que, a més, els elimina de la lluita per accedir a la Final Eight a falta de dues jornades. L'inesperat empat del Jug contra el Novi Beograd (11-11) fa que la distància amb el quart sigui de sis punts a falta de sis per jugar-se'n i amb l'average perdut amb els croats. Tampoc hi ha combinacions possibles amb triples empats que involucrin el Marsella o l'OSC.

El duel ha arrencat amb un intercanvi de cops: Edoardo di Somma ha avançat el Brescia amb un punt de fortuna, mentre que Kosta Averka ha respost amb un gol en superioritat protestat per la banqueta italiana, entenent que no havia entrat tota la pilota. Mentre Edu Lorrio ha aguantat l’equip amb les seves aturades, l’Astralpool ha estat en partit, tot i que Di Somma ha tornat a marcar en home de més a tres segons per acabar el primer quart. El segon, en canvi, ha estat un passeig del Brescia contra un Natació Sabadell espès en atac. Els Vincenzo, Dolce i Renzuto, han obert forat i l’1-5 de penal de Di Somma ha obligat Colet a aturar el matx. Fran Valera ha pogut tallar la sagnia en superioritat en l’últim minut, entremig de dos gols més de Jacopo Alesiani i Stefano Luongo.

A la represa, l’Astralpool s’ha pogut apropar una mica amb dos gols ràpids de Sergi Cabanas, de penal, i Bernat Sanahuja, però ha estat un miratge. Di Somma, amb la seva quarta i cinquena diana, continuava manant a l’aigua. El duel, no obstant això, ha anat guanyant en tensió i els de Quim Colet han trobat porteria amb més facilitat, culminant un quart igualat amb un gol d'Averka a falta de cinc segons. Els últims vuit minuts no han tingut massa història i, com a mínim, el Club s'ha donat el plaer de guanyar aquest parcial (4-3). Finalitza una aventura utòpica, però encara queden dos desplaçaments contra l'Spandau i el Ferencváros per intentar acabar el més amunt possible en el 'grup de la mort'. A la Finetwork Aquàtics, la campanya europea es tanca amb 10 punts de 21 possibles. Un bon balanç.

FITXA TÈCNICA
Astralpool CN Sabadell: Lorrio, Sanahuja (1), Gil, M. Teclas, Veich, Valera (3), Bertran, Cabanas (3), Averka (3), Banićević, Bonet, Bustos i X. Teclas
AN Brescia: Tešanović, Dolce (2), Presciutti, Gianazza, Lazić, Vapenski, Renzuto (2), Kharkov (1), Alesiani (1), Luongo (3), Di Somma (5), Gitto i Baggi
Parcials: 1-2 / 1-5 / 4-4 / 4-3
Àrbitres: Mišković (MNE), Koryzna (POL)