De 20:00 a 21:00
L'Astralpool no ha pogut fer caure el mur romanès | Roger Benet L'Astralpool no ha pogut fer caure el mur romanès | Roger Benet
19.12.2017 19:44

L'Astralpool cau en la cinquena jornada de la Champions a l'últim instant

El Natació Sabadell no ha pogut superar l'Steaua de Bucarest en la cinquena jornada de la Lliga de Campions. Tot i el mal inici dels homes del Chava Gómez, 1 a 5 ben entrat el segon quart de partit, l'equip ha reaccionat en la recta final del matx. Un gran Borja Fenoy ha liderat la revolució dels sabadellencs. El jove jugador del Natació ha estat clau per empatar el partit ja entrat a l'últim quart. Els del Chava ho tenien tot a favor, sobretot també perquè els romanesos han començat a patir el cansament. A més, les exclusions han castigat força l'equip visitant en aquest tram final de partit.

En els darrers 2 minuts de partit, amb empat a 10 al marcador, i amb una doble exclusió dels romanesos, l'Astralpool ha tingut possessió per avançar-se. Ara bé, una mala decisió en el llançament ha frustrat les opcions locals. A més, en el rebot, la possessió ha tornat a mans sabadellenques que, de nou, ha desaprofitat l'oportunitat una altra vegada d'avançar-se. En l'última possessió del partit, i amb empat a 10, l'Steaua, amb un xut del català Adrià Delgado no ha fallat i ha anotat el gol de la victòria. Al final, 10 a 11 al marcador i quarta derrota de l'Astralpool a la Champions.