Lorrio ha tornat a protagonitzar aturades de mèrit | Roger Benet Lorrio ha tornat a protagonitzar aturades de mèrit | Roger Benet
14.12.2022 23:09

L'Astralpool cau presentant batalla a la piscina de tot un Brescia (7-4)

Perdre a Mompiano entrava en els pronòstics, però aquest Astralpool Natació Sabadell ha deixat una nova mostra de creixement a la Champions masculina en el seu primer desplaçament de la fase de grups. Davant hi havia un Brescia amb les credencials de ser, a banda de líder invicte del grup B, semifinalista de l'edició de l'any passat. I, a falta d'uns litres més de benzina en el tram decisiu, l'equip de Quim Colet ha presentat molta guerra en una batalla eminentment defensiva.

No ho semblava, així d'entrada, veient l'arrencada del partit. Javi Bustos ha obert la llauna ben aviat rebent sol a dos metres, però els d'Alessandro Bovo han capgirat la truita en un tancar i obrir d'ulls amb els gols de Konstantin Kharkov, Jacopo Alesiani des de la boia i Stefano Luongo en superioritat. Sergi Cabanas ha retallat diferències amb un cacau des de fora, però novament Kharkov treia el braç esquerre a passejar.

Sis gols en vuit minuts... i cinc més la resta del partit. Malgrat que Lluc Bertran ha situat el 4-3 en home de més a l'inici del segon quart, el duel ha entrat en una fase en què les defenses han apujat el to. També hi ha hagut un penal errat per banda, el mateix Kharkov al Brescia i Kosta Averka a l'Astralpool. Edoardo di Somma, en superioritat, ha restablert els dos gols de diferència per als italians abans del descans.

A la tercera part, directament, s'han tancat del tot les aixetes. Els homes de Colet han excel·lit en defensa, amb molts xuts bloquejats i moments de highlight del porter Edu Lorrio, però un parell d'accions de dos metres en superioritat han impedit reduir el forat. A l'inici dels últims vuit minuts, novament Di Somma ha situat de penal el 6-3. Bernat Sanahuja encara ha donat esperances en l'acció immediata, però l'encert en l'home de més ha estat clau en els últims minuts. Vincenzo Dolce, rebent la passada a dos metres, ha sentenciat mentre un fatigat Astralpool malbaratava les poques opcions que li quedaven.

Després de tres jornades disputades, el Natació Sabadell passa a estar a la cua del grup amb un punt i empatat amb el Marsella. La pròxima estació serà d'aquí a tot just set dies a la piscina de l'OSC Budapest.

AN Brescia: Tešanović, Dolce (1), Presciutti, Gianazza, Lazić, Vapenski, Renzuto, Kharkov (2), Alesiani (1), Luongo (1), Di Somma (2), Gitto i Baggi Necchi
Astralpool CN Sabadell: Lorrio, Sanahuja (1), Gil, M. Teclas, Veich, Valera, Bertran (1), Cabanas (1), Averka, Banićević, Bonet, Bustos (1) i X. Teclas
Àrbitres: Ohme (ALE), Fodor (HON)
Parcials: 4-2 / 1-1 / 0-0 / 2-1