De 02:00 a 03:00
De 03:00 a 05:00
Felicitat en les cares de les jugadores de l'Astralpool | Roger Benet Felicitat en les cares de les jugadores de l'Astralpool | Roger Benet
09.05.2021 15:19

L’Astralpool elimina el Terrassa per la via ràpida i se cita a la final amb el Mataró

La final esperada. Astralpool Natació Sabadell i Centre Natació Mataró es jugaran el títol de la Divisió d’Honor femenina després de resoldre les eliminatòries de semifinals per la via ràpida. Un 2-0 sense deixar lloc al dubte, especialment en el cas de l’equip de David Palma. En qüestió de 24 hores, dues victòries en el derbi per 16-8 a Can Llong i per 8-12 a Terrassa. El triomf posterior del Mataró a la piscina del Mediterrani (10-13) ha acabat de confirmar que els dos grans favorits es trobaran la setmana que ve al millor de tres.

L’Astralpool va tenir ahir una estrena molt plàcida en el playoff; avui, per contra, el Terrassa ha plantejat més batalla. Marina Cordobés, just al límit del descans, ha establert la primera diferència de dos gols en el marcador. Les egarenques no estaven fines en els penals, enviant-ne Judith Panicello un al travesser i aturant-li Laura Ester un altre a Bea Ortiz, però encara han estat capaces de situar el 5-6 amb dos gols de l’excapitana del Club Olga Doménech i la mateixa Panicello.

No obstant això, les de David Palma no han trigat ni un minut a eixamplar el marge novament en una matinal molt coral on cap jugadora ha passat dels dos gols. Entre Sabrina van der Sloot, Judith Forca i Nona Pérez han encarrilat el partit, i Maica Garcia, amb una subtil vaselina, ha acabat de posar el llaç a la victòria a dos minuts del final. D’aquí a set dies, l’Astralpool buscarà la seva divuitena lliga i recuperar la corona perduda la temporada passada en els despatxos. Dissabte, primer partit a la Joan Serra i diumenge, el segon a Can Llong. Si fos necessari el tercer, l’eliminatòria tornaria a Mataró.

CN Terrassa: Domene, Peña, Panicello (1), Ortiz (1), Cantero, Cardona (1), Rodríguez, Montoya, Cuenda, Camus (3), Doménech (2), Leitón i Tamayo
Astralpool CN Sabadell: Ester, Ortiz, Van der Sloot (2), Ariño, Morell, Pérez (2), Cordobés (2), Garcia (1), Forca (2), Keuning, Tankeeva (1), González (2) i Carilla
Parcials: 2-2 / 1-3 / 2-3 / 3-4
Àrbitres: Marina Fernández, Roberto Cerezo