En directe: De 12:00 a 14:00
De 14:00 a 15:00
De 15:00 a 15:30
Ona d'Escacs (R)
L'ex del Club Helena Lloret ha fet el 10-10 definitiu | CN Mataró L'ex del Club Helena Lloret ha fet el 10-10 definitiu | CN Mataró
01.05.2021 13:55

L’Astralpool empata a Mataró, acaba segon la fase regular i tindrà derbi a les semifinals (10-10)

El matí no convidava massa a saltar a l’aigua. Fred i pluja han estat els ingredients principals del duel a la Joan Serra entre Centre Natació Mataró i Astralpool Natació Sabadell amb el qual es tancava la fase regular de la Divisió d’Honor. Necessitava guanyar, l’equip de David Palma, per robar-li la primera plaça al conjunt de Dani Ballart i tenir el factor piscina a favor en una hipotètica final, però no ha pogut ser. Ha estat un partit de moltes alternatives, amb una última opció sobre la botzina i resultat final d’empat, com en el partit de la primera volta.

Poc habituades a jugar en aquestes condicions, les waterpolistes de l’Astralpool han necessitat uns minuts per entrar en calor. Amb el 2-0 de Clara Cambray i Anni Espar ha començat la reacció visitant de la mà de la jove Nona Pérez i Maartje Keuning, autores de tres gols cadascuna. La neerlandesa ha hagut d’actuar com a segona boia per la baixa de Katia Tankeeva, malalta durant la setmana. El 3-3 de la mitja part, marcador de baixa anotació, no reflectia el ritme del partit, molt marcat per les poques expulsions dels àrbitres.

Judith Forca, només començar el tercer quart, donava el primer avantatge a l’Astralpool. Començava un intercanvi de cops en el qual les de David Palma sortien vencedores agafant dos gols de renda amb el 5-7 i el 6-8. Ja en el darrer parcial, Dani Ballart aturava el partit i el Mataró capgirava el marcador en qüestió de 30 segons. Palma també demanava temps mort i les seves jugadores responien amb dos gols més, el 9-10 de penal de Sabrina van der Sloot. A poc més de dos minuts, Helena Lloret situava el 10-10 que ja no es mouria, tot i l’últim xut gairebé sense temps d’Irene González.

L’Astralpool Natació Sabadell acaba la lliga regular en segona plaça, amb només dos empats cedits però a dos punts del Mataró. En una hipotètica final contra les maresmenques, el primer i el tercer partit es jugaran també a la Joan Serra. Abans, les semifinals que depararan un derbi contra el Terrassa. El primer es jugarà d’aquí a set dies a Can Llong, l’endemà tocarà visitar la piscina de l’etern rival i, en cas de necessitar un tercer partit, seria el mateix dilluns a Sabadell. En només dues setmanes queda resolt el títol.