De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
Moment del partit a Verona | LEN Moment del partit a Verona | LEN
05.02.2021 17:31

L'Astralpool encarrila els quarts de final en l'estrena de l'Eurolliga contra el Dunaújváros (11-14)

Amb mà de ferro. Estrena convincent de l'Astralpool Natació Sabadell a la fase de grups de l'Eurolliga. L'encara vigent campió de la competició ha despatxat el Dunaújváros hongarès en el primer partit de la lligueta disputada a Verona. Amb un parcial de sortida de 0-4 en els primers quatre minuts, les de David Palma han obert ràpidament una escletxa que mai s'ha tancat. Les magiars, superades per l'inici en tromba del Club, han rebut 9 de les 20 exclusions en el primer quart.

De penal, Gurisatti ha situat el 2-4, però l'Astralpool ha seguit percudint en les superioritats, especialment de la mà de Judith Forca i Maartje Keuning. La neerlandesa ha acabat com a màxima realitzadora amb tres gols. La francesa Mahieu mantenia amb vida el Dunaújváros abans del descans amb el 4-8, però les de David Palma no han tret el peu de l'accelerador. Ni ha calgut la versió més productiva de Maica Garcia, qui s'ha fet un fart, això sí, de provocar exclusions.

Una vaselina de Marina Cordobés inaugurava la segona meitat i el tercer gol de Keuning ampliava l'avantatge fins als sis gols amb el 5-11. Partit dat i beneït abans d'entrar en l'últim quart. En els últims minuts, i amb tres gols consecutius, les hongareses han aconseguit apropar-se fins als dos gols de diferència. Pesaven els dos mesos d'inactivitat oficial de l'Astralpool. Però no s'ha patit en cap moment per la victòria i Sílvia Morell ha situat el definitiu 11-14.

Vaticinaven, aquest, com el partit que decidiria la primera posició del grup D i, per tant, un millor encreuament als quarts de final. Demà (16h), l'Astralpool Natació Sabadell ho haurà de ratificar en el segon i últim partit al nord d'Itàlia contra el Vouliagmeni grec.

Dunaújváros: Magyari, Szilagyi (2), Pal, Gurisatti (1), Horvath (2), Mahieu (2), Szabo, Garda (2), Ziegler (1), Mucsy, Brezovszki, Szellak (1), Sajben
Astralpool CN Sabadell: Ester, Ortiz (2), Van der Sloot (2), Ariño, Morell (1), Pérez, Cordobés (2), Garcia, Forca (2), Keuning (3), Tankeeva, González (2), Carilla
Parcials: 2-5 / 2-3 / 2-3 / 5-3
Àrbitres: Bianco (ITA), Franulovic (CRO)