En directe: De 09:00 a 11:00
De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
Per moments, els sabadellencs han estat força encallats en atac | Roger Benet Per moments, els sabadellencs han estat força encallats en atac | Roger Benet
21.11.2020 18:04

L'Astralpool es manté invicte contra el Sant Andreu abans del primer moment decisiu de l'any

Treballada victòria de l'equip masculí de waterpolo del Club Natació Sabadell avui a porta tancada davant el Sant Andreu (9-6)- L'equip sabadellenc s'ha adjudicat un nou triomf i continua sense haver cedit ni un sol punt en el que portem de DIvisió d'Honor després d'un enfrontament que ha tingut dues parts ben diferenciades. A la primera, els de Quim Colet han aixecat un mur a la seva porteria i s'han escapat fins al 4-0 del descans. Bernat Sanahuja i Borja Fenoy, tots dos de penal, feien els primers gols del partit, i entre Sergi Cabanas al primer quart i Fenoy de xut llunyà al segon posaven terra de pel mig. El segon període, però, ja deixava entreveure part del que vindria després, ja que durant més de sis minuts no s'ha mogut el marcador, en part per les bones defenses, en part per les aturades dels madrilenys Edu Lorrio i Diego Tebar.

El conjunt dirigit per Colet ha seguit força encallat en el tram inicial de la represa, però se li ha unit en aquest moment una reacció andreuenca encapçalada per una vaselina de Nikolas Paul. El sabadellenc Víctor Cabanas i Santiago Bofill de penal tornaven al partit el Sant Andreu, mentre per part de l'Astralpool només Sergi Cabanas podia batre Tebar. La millor demostració de la sequera ofensiva sabadellenca és que en aquest tram el Club només ha fet un gol en més d'un quart d'hora de joc. Per a Quim Colet, ha faltat regularitat, en bona mesura perquè inconscientment els seus waterpolistes ja pensaven en el que els ve a sobre a partir d'ara: "Hem insistit molt tota la setmana perquè no ens passés això. Les dues primeres parts l'hem complert al cent per cent tot i no estar encertats en atac perquè estàvem molt sòlids en defensa. Això ens ha fet anar amb un resultat còmode, però després hem baixat la concentració en tots els aspectes. Això fa que haguem rebut sis gols en dues parts, que és la taca del partit d'avui".

Malgrat tot, han solventat bé la papereta els sabadellencs quan el partit se'ls complicava de veritat. Amb el parcial de 2-3 barceloní al tercer període, s'entrava als últims vuit minuts amb 6-3 i en un parell d'ocasions els andreuencs s'han plantat a només dos gols. "Són un equip molt lluitador, ben entrenat i que no ha baixat el ritme en cap moment", reconeix Colet. Això, unit a l'absència del serbi Nemanja Ubovic per un cop al peu, avui suplit per Òscar Asensio i el jove Marcel Teclas, ha deixat un final de partit realment obert. Faltant tres minuts i mig l'electrònic reflectia un 8-6 que no s'ha mogut fins després de sentir la campana del darrer minut. Entremig, fins a quatre atacs visitants podrien haver situat el Sant Andreu a tan sols una diana. Però ha estat Fran Valera als darrers compassos qui ha acabat resolent l'enfrontament amb el 9-6 definitiu.

Gràcies a aquesta victòria, l'Astralpool masculí segueix l'estela de l'Atlètic Barceloneta, qui continua sent el líder d'aquest subgrup de la Divisió d'Honor Masculina per gol average general. Els mariners seran justament el proper rival per a un Astralpool que compta tots els partits per victòries i que, superat el duel davant el Sant Andreu, tindrà ara vuit dies d'escàndol a Can Llong, primer amb el repte de tornar a superar el Barceloneta com a les semifinals de la Supercopa i només cinc dies després amb l'estrena a Europa amb la fase de grups de l'Eurocup. El partit d'aquest migdia, per cert, suposava el retorn de Víctor Cabanas a la Bombonera. El sabadellenc ha jugat per primer cop contra el seu germà Sergi, estendard del Natació Sabadell. Dilluns (14h) tots dos seran protagonistes al programa Hotel Suís de Ràdio Sabadell.

CN SABADELL: Edu Lorrio, Sergi Cabanas (2), Òscar Asensio, Marcel Teclas, Bernat Sanahuja (1), Fran Valera (2), Borja Fenoy (3), Roberto Valera, Lluc Bertran, Gonzalo López-Escribano (1), Alejandro Andión i David Serrano

CN SANT ANDREU: Diego Tebar, Víctor Cabanas (1), Pablo Gómez, Ignasi Bargalló, Lucas Nieto, Jose Mario Tenorio, Nikolas Paul (2), Sergi Barreda, Óscar Montes, Ricardo Gracia, Santiago Bofill (2), Javi Bustos (1) i Jesús Tenorio

ÀRBITRES: Jaume Teixidó i Eduard Caner

PARCIALS: 3-0 / 1-0 (4-0) // 2-3 (6-3) / 3-3 (9-6)