En directe: De 07:00 a 09:00
De 11:00 a 13:00
Colet i els seus homes, en una imatge d'arxiu | Roger Benet Colet i els seus homes, en una imatge d'arxiu | Roger Benet
28.02.2023 21:46

L'Astralpool es queda en blanc a Marsella i torna al fanalet vermell de la Champions (9-6)

La segona victòria de la temporada a la fase de grups de la Champions masculina haurà d'esperar. L'Astralpool Natació Sabadell visitava avui la piscina del Marsella, l'únic equip al qual havia i ha pogut batre fins al moment, i els francesos han triat el pitjor dia per fer lluir el potencial que se'ls hi pressuposava i que havien mostrat amb comptagotes. Especialment, en defensa, contra un conjunt sabadellenc al qual se li han fos les idees. Del 4-5 de Bernat Sanahuja a l'equador del segon quart al 9-6 de Dusan Banićević a les acaballes han passat 19 minuts sense marcar. Un bloqueig en atac que ha pesat com una llosa.

Abans, el partit havia anat a ratxes. Els marsellesos s'han avançat amb dos gols ràpids d'Andrija Prlainović i Ante Vukičević —absent, aquest últim, en el duel de la primera volta a la Finetwork Aquàtics— als quals han replicat Sergi Cabanas i Fran Valera amb un parell de xuts des de fora. Tot i això, novament Vukičević en home de més i Romain Marion-Vernoux en una contra han doblat l'avantatge local.

L'Astralpool ha capgirat la truita en el segon quart. Kosta Averka des de l'extrem, Valera de penal i Sanahuja amb un xut al pal curt, han signat un parcial de 0-3 per als de Quim Colet. En aquell instant, pocs s'imaginarien que seria el principi del final. Abans del descans, Ugo Crousillat situava el 6-5 en dues accions calcades en superioritat. I, a la represa, el Marsella sentenciava amb els gols d'Uroš Čučković, Alexandre Bouet i Thomas Vernoux. El Natació Sabadell topava un cop i un altre amb el porter Dejan Lazović i deixava una estadística esfereïdora en homes de més: 0/9. Fins i tot, malbaratant-ne una de doble a l'inici de la quarta part.

El gol de Banićević a un minut i mig per al final ha quedat en una anècdota. L'Astralpool torna a ser el fanalet vermell en solitari del grup B i diu adeu virtualment a qualsevol opció, si en algun moment havia arribat a ser l'objectiu, de jugar la Final Eight. Amb la victòria del Jug contra l'OSC, ja hi ha 10 punts de diferència amb la quarta plaça a falta de disputar-ne 15. Precisament, l'equip de Dubrovnik serà el següent rival visitant Can Llong d'aquí a tres setmanes.