De 19:30 a 20:00
El Món és digital (R)
De 20:00 a 22:00
En Joc
Forca, màxima golejadora del derbi amb quatre gols | RFEN Forca, màxima golejadora del derbi amb quatre gols | RFEN
08.03.2023 10:59

L'Astralpool es referma en el lideratge de la lliga guanyant el derbi pendent a Terrassa

En el mateix escenari en què el mes passat va aixecar la Copa de la Reina, l'Astralpool Natació Sabadell es va posar al dia ahir a la nit a la Divisió d'Honor femenina guanyant el derbi contra Club Natació Terrassa (7-15). Combinat amb el del passat dissabte a la Finetwork Aquàtics contra el Sant Andreu, dos triomfs que refermen les de David Palma al lideratge amb un partit més que el Mataró, però amb l'average guanyat respecte de les de Dani Ballart.

A l'àrea olímpica egarenca, l'Astralpool va obrir forat durant la primera meitat i va marxar al descans amb un avantatge de sis gols (2-8), però el Terrassa va respondre al tercer quart i es va arribar a situar a dos (7-9). Tot i aquest breu moment de neguit, les de David Palma van signar un parcial final de 0-6 comandat per l'esquerrana Judith Forca, autora de quatre gols, per aconseguir la quinzena victòria de la temporada. El següent compromís hauria de ser un tràmit dissabte (11:30h) a la piscina del Tenerife Echeyde.

"Feia una mica de por el punt de relaxació que sempre hi ha després de la Copa i la classificació per a la Final Four, però la jugadora ha entrat molt bé, amb moltes ganes de sumar un altre cop els punts i continuar líders"

"Estem molt focalitzats en la preparació de la Final Four, no ho podem evitar perquè queda poc temps, i havíem treballat poc el partit d'avui. Era un tema físic i de la tàctica bàsica que portem treballant tot l'any"