En directe: De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
Žuvela, celebrant un dels seus dos gols | VK Jug Žuvela, celebrant un dels seus dos gols | VK Jug
11.01.2023 20:36

L'Astralpool estrena l'any a la Champions amb una nova derrota a la piscina del Jug (14-10)

La primera victòria encara haurà d'esperar uns dies més. L'any waterpolístic de l'Astralpool Natació Sabadell masculí ha començat amb una nova derrota a la Champions, la quarta en cinc jornades. En el tercer desplaçament consecutiu, en aquest cas a la piscina d'un històric com el Jug Dubrovnik, l'equip de Quim Colet no s'ha trobat amb la seva millor versió defensiva. Tot i això, i el maratonià viatge d'ahir per arribar a terres croates, els waterpolistes del Club han intentat plantar batalla fins als últims minuts.

L'alt ritme d'anotació ha estat la tònica des de l'inici. Als 20 segons, primera superioritat i primer gol de Franko Lazić. Els àrbitres no han donat validesa a un gol fantasma de Lluc Bertran i Konstantinos Kakaris ha començat a fer mal a la boia. Tot i això, els homes de Colet han empatat per mitjà de Kosta Averka i Sergi Cabanas, aquest últim amb un gran xut llunyà. Entre Loren Fatović a l'extrem i Marko Žuvela en home de més han tornat a obrir una escletxa de dos gols que s'ha encarregat de tancar Bernat Sanahuja amb el 4-4. A partir d'aquí, el duel ha entrat en una fase en què l'Astralpool feia la goma. Fran Valera i el mateix Sanahuja mantenien l'equip amb vida abans del descans gràcies a l'alta efectivitat en les superioritats.

El Jug, no obstant això, ha posat una marxa més a la represa i, entre Kakaris, Lazić, Fatović i Filip Krzić han situat el màxim avantatge amb l'11-7. Un gol de Cabanas a dos metres i dues duanes consecutives de Valera en el darrer quart (12-10) han donat un fil d'esperança als de Quim Colet, però novament Fatović s'ha encarregat de tallar qualsevol rebel·lió sabadellenca. Žuvela, de penal, ha situat el definitiu 14-10 en els últims segons. L'Astralpool es queda a la cua del grup B i com a únic equip sense guanyar després del triomf de l'Spandau a casa contra el Ferencváros. El següent compromís, penúltim de la primera volta, serà el dimecres 25 a la Finetwork Aquàtics contra el Marsella.

VK Jug Adriatic Osiguranje: Popadić, Mozara (1), Fatović (4), Zvono, Joković, Vukojević, Biljaka, Lazić (2), Krzić (2), Kakaris (2), Grgurević,
Žuvela (2), Jurisić
Astralpool Natació Sabadell: Lorrio, Sanahuja (3), Gil, M. Teclas, Veich, Valera (3), Bertran, Cabanas (2), Averka (2), Banićević, Bonet, Bustos i X. Teclas
Parcials: 4-3 / 3-3 / 4-2 / 3-2
Àrbitres: Polychronopoulos (GRE), Schwartz (ISR)