De 21:00 a 22:00
La Llanterna màgica
De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
Maica Garcia, MVP del partit amb tres gols | @LEWaterpolo Maica Garcia, MVP del partit amb tres gols | @LEWaterpolo
12.05.2023 11:21

L'Astralpool femení espera rival a la final de la lliga després d'eliminar el 'Medi' per la via ràpida

Pronòstics complerts. L'Astralpool Natació Sabadell ja és un any més a la final de la Divisió d'Honor femenina i lluitarà per la vintena lliga de la seva història. Les de David Palma van tornar a despatxar el Mediterrani (10-17) en el segon partit de la sèrie de semifinals disputat ahir a la Josep Vallès del barri barceloní de Sants.

Com va passar dimarts, el duel va arrencar amb un parcial de 0-3 favorable a les sabadellenques, però aquest cop les de Marian Díaz van resistir fins a la mitja part amb el 4-6. Tot i això, un altre parcial de 0-6 a l'inici del tercer quart va acabar de sentenciar el matx. L'Astralpool ja espera rival, que s'encetarà a partir de dimarts a la Finetwork Aquàtics. Tot fa indicar que l'adversari serà un cop més el Mataró, que avui (21h) pot segellar el seu bitllet a la Pere Serrat del Sant Andreu.

"Estem molt contentes amb el resultat. El segon quart ens ha costat una mica més, no estàvem encertades amb els llançaments, però a la tercera ho hem arreglat. L'important era no forçar el tercer partit, guanyar els dos que teníem i tenir temps per descansar. Ara a esperar el nostre rival a la final, tot apunta que el Mataró, i amb moltes ganes de poder aconseguir un altre títol"