De 03:00 a 05:00
Connectats (R)
De 05:00 a 07:00
Al Matí (R)
Magie Steffens ha fet l'últim gol del triomf aquesta tarda contra el Mataró | Sendy Dihör Magie Steffens ha fet l'últim gol del triomf aquesta tarda contra el Mataró | Sendy Dihör
08.02.2019 17:52

L'Astralpool femení s'estrena a la Copa de la Reina eliminant el Mataró (14-7)

El Club Natació Sabadell ja es troba a les semifinals de la Copa de la Reina que avui ha arrencat a Sant Feliu del Llobregat. L'equip de David Palma ha superat sense problemes a La Sirena Mataró doblant-lo en el marcador (14-7). Les maresmenques no han pogut repetir la gesta del 2016, quan van derrotar l'Astralpool a la final jugada a Can Llong, en la que continua sent l'última desfeta sabadellenca en competició estatal. Les noies d'or del Club s'enfrontaran demà (11.30h) al Mediterrani a les semifinals, ja que les del barri de Sants s'han desfet del Terrassa (7-5) en el primer partit de la competició.

L'estrena ha estat força plàcida. El Sabadell ha anat fent gran la ferida tot i l'ajustat inici de partit. Els primers gols han trigat en aparèixer, però Maica Garcia i Judith Forca en dues accions de superioritat han posat per davant el Club. Malgrat la diana mataronina que escurçava distàncies, Judith Forca i Bea Ortiz han arrodonit en els últims segons de quart el primer parcial de 4-1. A l'inici del segon La Sirena Mataró ha premut l'accelerador i s'ha situat a només un gol amb el 4-3. De fet, les de Marina Zablith han tingut diferents pilotes per empatar, però no ho han fet i en un vist i no vist l'equip sabadellenc ha tornat a distanciar-se amb les dianes de Maica García, Anni Espar de penal i Bea Ortiz. Al descans el resultat ja era un clar 7-3 favorable a l'Astralpool.

A la represa d'aquests quarts de final, jugadores com Maggie Steffens, Maica García o Paula Leitón s'han carregat d'exclusions, tot i que ha estat la rival Laura Vicente la primera expulsada. El tercer període ha estat un intercanvi de cops en el qual el Natació Sabadell ha sortit també victoriós amb un pacial de 4-3. Judith Forca ha fet dos d'aquests gols, mentre la capitana Olga Domènech i Marina Cordobés han completat aquesta faceta golejadora. Per part mataronina, Lea Bachelier amb dues dianes ha assumit galons en atac intentant reduir sense èxit la distància al marcador. De fet, el primer gol de La Sirena en igualtat numèrica ha arribat faltant menys de 10 minuts per al final del partit.

Els darrers vuit minuts només han servit per ampliar la diferència fins al 14-7 final. Marina Cordobés, Maica García en un home de més i Maggie Steffens han situat vuit amunt al Natació Sabadell. David Palma ha aprofitat per fer rotacions com per exemple a la porteria, defensada en els últims minuts per la jove Ainara Farré. Només l'exwaterpolista del Sabadell, Helena Lloret, ha maquillat una mica el marcador amb un vistós gol a l'escaire que segellava el 14-7 definitiu. El campió, per tant, comença amb pas ferm la defensa del títol. El Mediterrani demà serà el segon i últim escull abans de la final.