De 02:00 a 03:00
L’Espia de Mahler (R)
Paula Leitón ha estat la segona màxima golejadora amb quatre dianes | LEN Paula Leitón ha estat la segona màxima golejadora amb quatre dianes | LEN
24.01.2019 20:37

L'Astralpool femení s'estrena a l'Eurolliga amb un tràmit contra l'Olympia Kosice (24-4)

L'equip amfitrió de la fase de grups de l'Eurolliga, l'Olympia Kosice, era un autèntic desconegut per al femení de waterpolo del Club Natació Sabadell però no ha plantejat ni un mínim problema en l'estrena de les de David Palma a la màxima competició continental. L'Astralpool ha debutat amb un contundent triomf (24-4) contra l'equip eslovac en un enfrontament que no ha tingut història. Les sabadellenques han 'matat' el partit amb un 9-0 de sortida i el primer gol de l'Olympia no ha arribat fins al segon quart en una acció de superioritat sense la portera Laura Ester. El Natació Sabadell ha aixecat el peu de l'accelerador i les rotacions entre totes les jugadores, la portera suplent Ainara Farré inclosa, han estat una constant. La boia Maica Garcia ha acabat com a màxima golejadora del partit amb set dianes.

La duresa pujarà ostensiblement a partir de demà. Al matí (10h), les de David Palma s'han de veure les cares amb el Rapallo Nuoto mentre que, a la tarda (18h), s'enfrontaran al Dunaujvaros. Tots dos equips també s'han estrenat avui amb victòria per la mínima (9-8) de les hongareses, que compten amb la portera Laura Aarts, actual campiona d'Europa amb Holanda, i amb la local Greta Gurisatti com a grans figures. Les italianes, en canvi, tenen el seu principal perill en la figura de la internacional Giulia Emmolo. La intenció de Palma és "dominar el marcador en el primer partit i poder gestionar els minuts de descans de les jugadores que ocupen posicions de més desgast".

Sabadell-Mediterrani a la Copa del Rei

Aquest migdia també s'ha sortejat a Mataró el quadre de la Copa del Rei que se celebrarà a la capital del Maresme del 15 al 17 de febrer. El cert és que la fortuna ha somrigut els interessos de l'Astralpool masculí, que es va classificar a la darrera jornada de la primera volta. Els de Quim Colet es veuran les cares a quarts de final amb el Mediterrani, el mateix rival de l'any passat a Santa Cruz de Tenerife. En cas de victòria, a semifinals s'enfrontarien amb el Mataró o el Sant Andreu. O el que és el mateix: els tres actuals 'cocos' de la lliga, Barceloneta, Terrassa i Barcelona, han quedat aparellats a l'altra part del quadre de la Copa.