Connectats
De 19:00 a 20:00
Quimèric
De 20:00 a 21:00
Borja Fenoy ha estat un home important durant el partit d'avui Borja Fenoy ha estat un home important durant el partit d'avui | Roger Benet
28.11.2017 20:28

L'Astralpool guanya el seu primer partit a la fase de grups de la Champions superant l'Alphen 12-10

Primera victòria del Natació Sabadell a la fase de grups de la Champions masculina de waterpolo. No ha estat un partit per emmarcar dels homes del Chava Gómez, però sí que ha servit per doblegar la resistència de l'Alphen holandès (12-10). I això que els holandesos han vingut a Can Llong a lluitar per la victòria fins el final. El primer quart ha estat marcat per les bones defenses dels dos equips que s'han imposat als atacs. Només Vicente Matoso i el grec Miralis han pogut superar els respectius porters. El jugador de l'Alphen ha estat el màxim golejador del partit amb 5 gols, seguit de Sergi Cabanas amb 4 i Borja Fenoy amb 3. Al segon quart, tot ha canviat i els dos equips han trobat porteria amb facilitat. Fenoy s'ha convertit en l'home clau d'aquest moment pel Natació Sabadell marcant l'empat a 2 i l'empat a 3. No ha estat fins el 5 a 4 amb el primer gol de Sergi Cabanas que l'Astralpool s'ha avançat al marcador una altra vegada. Amb tot els holandesos han aconseguit empatar (5-5) al descans

A la represa el cansament ha començat a passar factura a l'Alphen i això ho ha aprofitat l'Astralpool. Els del Chava Gómez han agafat un punt més confiança i s'han deixat anar, agafant per primer cop una renda de dos gols (7-5). Tim de Mey i Miralis en dues accions desafortunades de Pepe Motos han situat el 7 a 7 i un bon gol de Gonzalo López Escribano ha fet arribar per davant als sabadellencs al final del tercer període (8-7). A l'inici de l'últim quart s'ha viscut un moment especial amb el 9 a 7 de Victor Cabanas. El jugador de 25 anys debutava aquest any a la Champions després de superar una greu lesió. Una genialitat de David Carrasco en un contraatac ha permès al Natació Sabadell obtenir la màxima diferència de l'enfrontament (10-7) i encarrilar el partit. Tot i que l'Alphen ho ha seguit intentant, el cert és que els del Chava Gómez no han vist perillar la victòria a la recta final i han pogut assaborir, amb el suport de la gent de Can Llong, el primer triomf a la fase de grups de la Champions (12-10).