De 03:00 a 05:00
Connectats (R)
De 05:00 a 07:00
Al Matí (R)
L'equip, abans de començar el partit | CNS L'equip, abans de començar el partit | CNS
28.02.2022 16:02

L'Astralpool masculí cau a la tercera plaça després de perdre a casa contra el CNB (9-13)

Derrota de l'Astralpool Club Natació Sabadell a Can Llong contra el Club Natació Barcelona. En un duel en el qual hi havia en joc la segona posició de la Divisió d'Honor masculina, els sabadellencs es van veure superats després d'una segona meitat per oblidar. Els primers compassos del partit van tenir al Club com a protagonista, que va agafar avantatge al marcador gràcies a una gran defensa i l'encert en atac de Lluc Bertran. Al descans, el 4-1 al marcador deixava una bona renda per als de Quim Colet.

No obstant això, la segona meitat va ser completament diferent. El Club va aconseguir mantenir l'avantatge de tres gols fins gairebé el final del tercer quart, però el CNB va capgirar el resultat just abans del final del període (7-8). Amb un quart encara per disputar-se, el partit estava obert. Tot i això, els últims vuit minuts no van acabar amb remuntada. De fet, els barcelonins van posar una marxa més en atac i les precipitacions constants, juntament amb el fet de trobar-se en inferioritat gairebé una vintena de vegades, van acabar per condemnar el Natació Sabadell.

Finalment, derrota sabadellenca (9-13) després d'una segona meitat dominada pel Natació Barcelona. Si els visitants només van anotar un gol en el primer temps, en els segons 16 minuts van ser capaços de marcar-ne 12. A més, el porter Edu Lorrio va patir unes molèsties que no li van permetre acabar el partit. Sortosament, tot apunta a un ensurt i uns problemes físics que es podran resoldre.

La derrota deixa els homes de Quim Colet tercers, amb cinc punts d'avantatge sobre els quarts —quan encara hi ha nou punts en joc— i a l'espera de segellar la classificació per la pròxima edició de la Champions abans de visitar el CN Terrassa l'última jornada de lliga. Abans de tot això, el Club haurà d'afrontar aquesta setmana un doble compromís: primer, visitant el CN Sant Andreu demà (21.15h) i dissabte, a Palerm, l'anada de la final de l'Euro Cup contra el Telimar Palermo

"Hem rebut un excés de càstig amb expulsions. Aquesta diferència ens ha descentrat molt i hem començat a cometre errades que no fèiem"

"Quan el partit s'ha igualat, nosaltres hem fet una mala segona part en atac i en defensa"

"El d'avui és un aprenentatge per quan no fem un bon partit. Perquè no podem encaixar aquesta diferència i concedir gols fàcils"