De 21:00 a 22:00
La Llanterna màgica
De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
Pinya de l'Astralpool després del partit | Pau Vituri Pinya de l'Astralpool després del partit | Pau Vituri
08.12.2022 16:22

L’Astralpool masculí s’apodera del derbi a Terrassa i fa el nou de nou a la lliga

Si l'ajustada victòria del cap de setmana passat contra el dèbil Caballa havia generat algun petit dubte, avui ha quedat totalment esvaït. L’Astralpool Natació Sabadell ha dominat el derbi de la Divisió d’Honor masculina a la piscina del Club Natació Terrassa (7-11) i, una jornada més, manté el lideratge a la classificació amb plena de triomfs: nou de nou.

Amb un inici de partit gairebé de manual, els de Quim Colet han posat les bases de l'èxit. Malgrat fallar les dues primeres superioritats, en un tres i no res s'han escapat amb un parcial de 0-3 gràcies als gols de Fran Valera, Bernat Sanahuja de penal i Kosta Averka a passada d’Edu Lorrio. El Terrassa ha trigat nou minuts i mig a obrir el seu compte particular per mitjà de Rubén de Lera. En l’intercanvi de cops, els egarencs han seguit amb vida abans del descans gràcies al 3-5 i algunes ocasions clares malbaratades per part de l’Astralpool, com un penal de Sanahuja que ha picat el pal de la porteria del sabadellenc Pepe Motos.

Però, a la represa, no hi ha hagut massa més derbi. Entre Sergi Cabanas i el mateix Sanahuja, totalment omnipresent, han situat ràpidament el 3-7. Tot intent d’apropar-se al marcador del CNT acabava neutralitzat pel jove waterpolista egarenc, primer assistint a Averka i després marcant el 5-9 sobre la botzina. En l’últim quart, Sanahuja ha transformat el seu cinquè gol i Gerard Gil ha acabat de segellar el triomf final de l’equip de Colet.

A l’Astralpool només li falta rebre el Mataró a Can Llong per tancar un 2022 ‘de 10’ en aquest inici de temporada a la Divisió d’Honor. Abans, no obstant això, torna la Champions. Dimecres (20:30h), primer desplaçament després de dos partits a la Finetwork Aquàtics a la piscina d’un altre dels colossos del grup B com és el Brescia italià, semifinalista de l’última edició.

CN Terrassa: Motos, Wilson, Sánchez, Alarcón (2), Flores (1), Garcia, Delgado (1), Pérez, Comas, De Lera (2), Rodríguez, Chico (1) i Sánchez
Astralpool CN Sabadell: Lorrio, Sanahuja (5), Gil (1), M. Teclas, Veich, Valera (1), Bertran, Cabanas (1), Averka (2), Banićević, Bonet (1), Bustos i X. Teclas
Àrbitres: Carlos Ortega, Álex Izquierdo
Parcials: 0-3 / 3-2 / 2-4 / 2-2