De 20:00 a 22:00
En Joc
Pinya inicial dels jugadors de l'Astralpool | Pau Vituri Pinya inicial dels jugadors de l'Astralpool | Pau Vituri
27.11.2021 15:28

L'Astralpool masculí torna al camí del triomf arrasant després del descans contra el Sant Andreu

Després de la derrota en el duel directe de la setmana passada a la Nova Escullera, l'Astralpool Natació Sabadell s'ha retrobat amb el triomf a Can Llong en el partit de la novena jornada de la Divisió d'Honor masculina contra el Club Natació Sant Andreu (14-4). Tot i els tres punts que separaven tots dos equips a la classificació abans de l'enfrontament, els de Quim Colet han fet palès que ara mateix hi ha una escletxa important entre el grup del CNB i el Club —amb l'Atlètic-Barceloneta jugant en una altra lliga— i la resta. Caldrà veure on se situa el Terrassa, ara mateix l'únic que pot amenaçar la plaça de Champions.

Tot i que el visitant Guillem Frigola ha inaugurat ràpidament el marcador a la 'Bombonera', l'Astralpool ha capgirat la pel·lícula amb cinc gols consecutius sense resposta andreuenca. Fran Valera, amb dues dianes seguides, comandava l'atac a l'exterior de l'arc, mentre que a la boia també trobaven el montenegrí Dusan Banićević i el jove Marcel Teclas. Abans del descans, la rèplica del Sant Andreu arribava de la mà de Yago Bofill i l'ex del Club Javi Bustos per situar-se a dos gols de diferència. Un miratge.

A la tercera i quarta part, els de Quim Colet han signat un parcial de 9-1 que ha decantat per complet l'enfrontament. Com al primer quart, Banićević castigava des de la boia, Valera feia el seu tercer gol i Lluc Bertran no perdonava en una doble superioritat. Ja en els darrers vuit minuts, el bielorús Kosta Averka s'ha apuntat al festival anotador coral del Natació Sabadell amb dos gols de penal i quedava temps també perquè s'estrenés el jove Pep Bonet. L'Astralpool manté la tercera plaça abans de visitar dissabte que ve el Real Canoe madrileny en el penúltim partit de la primera volta i l'antepenúltim del 2021.

FITXA TÈCNICA
Astralpool CN Sabadell: Lorrio, S. Cabanas (1), Gil, Teclas (1), Sanahuja (1), Valera (3), Bertran (2), Bonet (1), Averka (2), Banićević (2), López-Escribano, Veich (1) i Serrano
CN Sant Andreu: Tébar, Cunillera, Bargalló, Díaz, V. Cabanas, Tenorio (1), Paul, Frigola, Montes, Gracia, Bofill (2), Bustos (1) i Rojas
Parcials: 3-1 / 2-2 // 4-1 / 5-0