De 07:00 a 08:00
Amunt el teló (R)
De 08:00 a 09:00
No Preguntis
Foto de la presentació dels equips en el partit de lliga regular a la Josep Vallés | Arxiu RS Foto de la presentació dels equips en el partit de lliga regular a la Josep Vallés | Arxiu RS
04.05.2018 14:31

L'Astralpool Natació masculí a un pas de les semifinals de la Lliga

Els jugadors del Chava Gómez necessiten sumar la victòria a la piscina Josep Vallés, contra el Mediterrani, per classificar-se per les semifinals de la competició domèstica. Els sabadellencs, que es van desfer en el primer partit del play-off per un ajustat 8 a 7 dels barcelonins, saben que no serà gens senzill. Els del barri de Sants ja han eliminat aquesta temporada al Club de la Copa Catalunya i la Copa del Rei, fet que demostra la complicació del rival. Sergi Cabanas, l'heroi del primer partit, creu que la clau estarà en l'últim quart de l'enfrontament: "Penso que en els tres primers quarts es viurà un partit similar al primer jugat a Can Llong. Serà molt igualat. Ara bé, espero que l'experiència que ens ha aportat jugar a Europa, i la condició física, ens permeti ser més forts a l'últim quart per endur-nos el partit", ha resumit. La clau estarà a superar la defensa dels barcelonins, un dels aspectes que més treballa Mirco Blazevic, l'entrenador del Medi, tal com apunta el jugador del Club: "Tenen una organització defensiva molt bona. Tot l'equip sap què ha de fer en tot moment, sigui la primera o la segona unitat. En tenir aquesta defensa tan tàctica ens dificulta el nostre joc", reconeix el waterpolista. El partit es juga a les 20.45h a la piscina Josep Vallés. En cas de classificar-se per les semifinals, els sabadellencs es trobarien al Terrassa o el Sant Andreu, una eliminatòria que ara mateix domina el Sant Andreu per una victòria a 0.

Victòria del femení en el debut al play-off pel títol

Triomf còmode de l'Astralpool Natació Sabadell en el debut al play-off. Les jugadores de David Palma van superar per 20 a 5 al Mediterrani femení, que només va aguantar els primers minuts de partit: "El ritme competitiu de tots dos equips és molt diferent. Van sortir molt intenses però només van aguantar un quart i mig", analitza la portera Laura Ester. Demà dissabte, a les 12h, segon partit de l'eliminatòria, un duel especial per Laura Ester, ja que torna a la que va ser casa seva: "Partit especial perquè Sabadell i el barri de Sants són les meves dues cases. Vaig sortir d'allà i per mi serà molt especial", reconeix la portera del Club. L'altra semifinal, entre Mataró i Sant Andreu, de moment domini andreuenc per 1 victòria a 0.