De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
De 19:30 a 20:00
El Món es digital
Els del Chava fora de la final de la lliga Premaat | Roger Benet Els del Chava fora de la final de la lliga Premaat | Roger Benet
19.05.2018 15:13

L'Astralpool Natació Sabadell es queda sense final de lliga

Punt i final a la temporada. El conjunt de Chava Gómez ha dit adéu als play-off pel títol de lliga, després de tornar a caure contra el CN Terrassa (6-10) a Can Llong. Els egarencs, molt efectius en les superioritats, han anat sempre per davant al marcador. Tot i això, el Club ha estat sempre en la lluita pel partit. Ara bé, l'excel•lent defensa del Terrassa ha mantingut a ratlla a l'Astralpool fins al tercer quart, el qual s'ha acabat amb un gol a l'últim segon dels egarencs que ha fet molt mal als del Chava, posant el 4-6 al marcador.

En el quart i darrer període, la precipitació i el cansament s'ha apoderat dels jugadors del Club, que han vist com Dani Pinedo, porter del Terrassa, es mostrava molt segur sota pals. Al final, 6 a 10 al marcador, i el Natació Sabadell que es queda fora de la final. Un duel que disputaran Barceloneta i Terrassa.