En directe: De 07:00 a 09:00
De 11:00 a 13:00
Pinya de l'Astralpool després del partit | Pau Vituri Pinya de l'Astralpool després del partit | Pau Vituri
06.03.2021 19:41

L’Astralpool Natació Sabadell esvaeix els dubtes i passa a quarts de l’Euro Cup exhibint-se contra el Mediterrani

Sense pal·liatius. L’Astralpool Natació Sabadell s’ha classificat per als quarts de final de l’Euro Cup fent una autèntica exhibició a l’escenari neutral de la Piscina Sant Jordi davant el Club Esportiu Mediterrani. Tots els dubtes generats en el partit d’anada de fa una setmana que va acabar amb el 9-9 a Can Llong s’han esvaït d’una tacada en una actuació dominant dels de Quim Colet des del primer minut fins al 6-17 final.

Tot allò que havia mancat en les últimes setmanes ha aparegut quan més ho necessitava el col·lectiu. D’entrada, una forta sortida: dos xuts calcats al pal curt de Lluc Bertran i Bernat Sanahuja i 0-2 en poc més d’un minut. Tots dos han repetit encert a la contra i el ‘Medi’ s’ha vist obligat a demanar el primer temps mort en el primer quart. Guillem Frigola ha situat el 2-4, però l’Astralpool ha respost ràpidament en el darrer minut amb els gols de Sanahuja, novament, i l’argentí Guido Martino, disputant el segon partit des del seu retorn.

El segon quart ha començat amb una assistència preciosa del mateix Sanahuja que ha transformat Lalo López-Escribano. El madrileny ha agafat la responsabilitat anotadora abans del descans amb tres gols. El ‘Medi’ ha tingut el 4-7, però Edu Lorrio ha aturat un penal i l’Astralpool ha castigat immediatament en les superioritats. El 3-10 a la mitja part ja feia indicar que el bitllet no s’escaparia i, efectivament, no s’ha escapat.

A partir de la represa, tot ha estat encara més plàcid. Dues dianes consecutives de Fran Valera en home de més han augmentat l’avantatge fins als vuit gols. La piconadora dels de Quim Colet ha seguit percudint en l’últim parcial, on han encadenat un 0-5 que ha acabat d’arrodonir la festa. A l’espera del sorteig, l’Astralpool està entre els vuit millors de l’Euro Cup i, amb l’eliminació del CNB, ja sap que li tocarà viatjar per primer cop enguany. Equips hongaresos com l’OSC i el Szolnoki, o el Mladost croat seran els ‘cocos’ a evitar. Abans, la Copa del Rei.