De 23:00 a 23:59
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance
Imatge del partit entre el Szolonki i l'Astralpool | @CN_Sabadell Imatge del partit entre el Szolonki i l'Astralpool | @CN_Sabadell
09.05.2018 19:10

L'Astralpool Natació Sabadell s'acomiada d'Europa amb una derrota a la piscina del vigent campió continental

El Club Natació Sabadell s'ha acomiadat de la màxima competició europea amb una derrota a la piscina del Szolnoki, el vigent campió europeu. Els del Chava Gómez van fer uns grans primers dos quarts, per arribar al descans amb un ajustat 5 a 2. A partir d'aquí, però, la superioritat dels hongaresos es va imposar i un parcial de 4 a 0 en el tercer quart va ser clau i definitiu per sentenciar el duel. Al final, derrota clara per 14 - 4, i adéu a Europa. Això sí, els del Club s'acomiaden de la competició amb un botí de 3 victòries, dues fora de Can Llong, sumant 9 punts, i sent els penúltims del grup B. Tot plegat, recordem, en la primera participació de la història de l'equip masculí del Natació Sabadell a la Copa d'Europa de waterpolo. En acabar el partit el tècnic càntabre del Club ha admès que no han pogut fer res davant de l'actual campió: "Ells estan en un altre nivell. Nosaltres hem jugat molt bé els dos primers quarts, però en el 3r i 4t no hem jugat bé i ja no hem pogut fer res".

L'Astralpool femení vol el títol de lliga

L'Astralpool Natació Sabadell de waterpolo femení busca el primer punt de la final de la Lliga Iberdrola. El Club vol la que seria la setzena lliga femenina de l'entitat i la vuitena de forma consecutiva. Al davant, a diferència d'altres anys, el rival serà el Sant Andreu, que s'ha desfet a les semifinals de La Sirena Mataró. David Palma, tècnic sabadellenc, espera una final igualada veient, per exemple, l'últim precedent d'ara fa 10 dies, saldat amb un triomf per la mínima, per 12-11, de l'Astralpool. "Serà una final molt disputada i nosaltres hem d'estar molt concentrades en defensa. Hem de saber trencar el partit, cosa que no vam aconseguir ni al partit de Copa ni de Lliga", apunta el tècnic local. Des de fa alguns anys, el Sant Andreu aposta pel waterpolo femení i cada cop és més a prop del Natació Sabadell, competint fins i tot amb les jugadores del Club. Ara bé, Palma recorda que el seu equip té molta més experiència: "Nosaltres tenim jugadores molt més experimentades. En moment de tensió saben estar a l'aigua i prendre la decisió correcta. Això al Sant Andreu li pot costar més". El primer partit d'aquesta final entre el Sabadell i el Sant Andreu comença avui a les vuit del vespre a Can Llong. El segon es jugarà dissabte a dos quarts de 12 a la piscina Pere Serrat de Barcelona, mentre que en cas de ser necessari, el tercer i definitiu seria l'endemà de nou al Natació Sabadell.