De 21:00 a 22:00
La Llanterna màgica
De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
Les noies de l'Astralpool han derrotat clarament al Mataró Les noies de l'Astralpool han derrotat clarament al Mataró | Joan Blanch
24.02.2018 16:10

L'Astralpool Natació Sabadell, a tocar d'una nova final a quatre de la Champions femenina

Feina pràcticament feta. L'equip femení de waterpolo de l'Astralpool Natació Sabadell acarona amb la punta dels dits el bitllet per la final a quatre de la Champions. I tot gràcies a la victòria d'aquest migdia (12-3) contra La Sirena CN Mataró. Un partit que només ha tingut història al primer període. El 2 a 0 favorable a les sabadellenques ha estat respost per dos gols de les mataronines. Amb el rellotge pràcticament a zero, Paula Leitón s'ha inventat un xut des del mig del camp que ha entrat fins de la porteria visitant deixant el 3 a 2 amb el qual s'han tancat els primers vuit minuts. El segon parcial ha estat definitiu per al desenvolupament del partit. L'Astralpool, liderat per Maica Garcia i Bea Ortiz (4 gols cadascuna) ha clavat un 5 a 0 a La Sirena Mataró que ha deixat sense resposta a les noies de Florin Bonca. El 8 a 2 del descans començava a deixar l'eliminatòria encarrilada.

En els dos darrers períodes i amb les maresmenques havent llençat la tovallola, les waterpolistes del Natació Sabadell han seguit furgant la ferida del rival i augmentant el seu avantatge al marcador. Bea Ortiz i Maica Garcia han seguit perforant la porteria contrària d'un Mataró que ha estat més de dos períodes sense superar la defensa de les de David Palma. El gran nivell de solidesa al darrera només ha estat trencat ja a les acaballes per una Marta Bach que juntament amb Helena Lloret han estat les úniques waterpolistes de La Sirena que han superat a Laura Ester. Amb 10 a 3, Maica Garcia ha tornat a situar l'avantatge en vuit gols amb el seu quart gol i la jove Gisela Farré, ha tornat a demostrar la seva qualitat. La waterpolista de la base ha disputat els últims cinc minuts i ha establert amb un xut col·locat per 12 a 3 definitiu. Nou gols, que han de ser més que suficients per segellar la classificació per la setena final a quatre consecutiva de la Champions, el pròxim 17 de març, quan es jugarà el partit de tornada a la piscina El Sorrall de la capital del Maresme.