De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
Celebració de l'Astralpool a l'aigua | Roger Benet Celebració de l'Astralpool a l'aigua | Roger Benet
16.04.2022 13:20

L’Astralpool Natació Sabadell treu l’ADN de campió per revalidar el títol de lliga contra el Mataró (10-7)

Exhibició i dinovena lliga al sarró. L’Astralpool Natació Sabadell ha revalidat el títol de campió de la Divisió d’Honor femenina imposant-se al Centre Natació Mataró en el tercer i definitiu partit de la final en una Finetwork Aquàtics plena a vessar. Un duel a vida o mort en què la moneda ha sortit cara per mèrits propis. Les de David Palma, un dia més sense Maica Garcia ni Maartje Keuning, han fet un recital en defensa, amb una incommensurable Laura Ester sota pals, i gràcies a l’encert en atac especialment d’Irene González, autora de quatre gols, han acabat deixant el trofeu a casa.

L’Astralpool ha començant marcant el ritme des de l’inici, posant el cadenat en defensa i amb els gols de penal de Sabrina van der Sloot, Irene González en una superioritat ràpida i Maggie Steffens. Fins al primer minut del segon quart no s’ha pogut estrenar el Mataró amb un gol de Bella Markoch que ha entrat plorant. Tot i això, entre Irene González novament i Nona Pérez en superioritat, les de David Palma han obtingut la màxima diferència amb el 5-1. Sílvia Morell i Clara Cambray han retallat diferències, però la mateixa Nona Pérez ha mantingut els tres gols de renda marcant a dos segons per arribar al descans.

A la represa, el Natació Sabadell no ha perdut pistonada i ha arribat a situar-se amb cinc gols d’avantatge gràcies a la tercera diana d’Irene González en superioritat i una altra de Judith Forca al contraatac. Laura Ester seguia oferint un recital a la porteria i només la podia superar Simone van de Kraats de penal. La neerlandesa ha repetit des dels cinc metres al darrer quart, però novament Irene González percudia a la porteria de Maria Elena Sánchez. Ja atacant amb portera, el Mataró ha retallat diferències mitjançant Anni Espar, però Van der Sloot ha dit prou marcant a tres minuts per al final. El tercer de Van de Kraats ha quedat en una anècdota per situar el 10-7.

Demostració d’equip guanyador, de les de David Palma, que s’han sabut sobreposar a les adversitats i guanyar un playoff duríssim contra el Mediterrani i el Mataró, totes dues eliminatòries en tres partits. D’aquesta manera, l’Astralpool Natació Sabadell evita marxar de buit aquesta temporada i seguirà regnant un any més a la lliga.

Astralpool CN Sabadell: Ester, Ortiz, Games, Van der Sloot (2), Serrano, Steffens (1), Casado, Garcia, Forca (1), Bonet, Pérez (2), González (4), Carrasco
stm CN Mataró: Sánchez, Morell (1), Van de Kraats (3), Gual, Sevenich, Timofeeva, Cambray (1), Nogué, Bach, Bertran, Espar (1), Markoch (1), Colominas
Parcials: 3-0 / 3-3 / 2-1 / 2-3
Àrbitres: David Gómez, Álex Ortega