En directe: De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance
De 02:00 a 03:00
De 03:00 a 05:00
Un punt més permetria el Natació Sabadell classificar-se per a la Copa | Roger Benet Un punt més permetria el Natació Sabadell classificar-se per a la Copa | Roger Benet
17.12.2018 15:02

L'Astralpool no falla a Tenerife (7-15) i es jugarà l'accés a la Copa a una carta

Tot o res. L'equip masculí de l'Astralpool Club Natació Sabadell tindrà dissabte (17:30h) a Can Llong una autèntica final per certificar el seu bitllet per a la Copa del Rei. Aquest passat dissabte, el conjunt de Quim Colet va complir els pronòstics sumant la tercera victòria de la temporada a la piscina de l'Echeyde (7-15) però el seu pròxim rival, el Navarra, tampoc va fallar a Pamplona contra el Real Canoe (7-6). Ara mateix, els sabadellencs són setens amb 11 punts mentre que els navarresos i els madrilenys estan just per sota amb 10. Tres equips per a dues places. Els de Colet ho tenen tot a favor per ser el mes de febrer a Mataró. Una victòria o un empat en el darrer partit de la primera volta els classifica i, fins i tot, també hi podrien ser perdent si el Canoe cau a casa contra el Sant Andreu. "Nosaltres esperem poder guanyar al Navarra, classificar-nos per a la Copa, marxar de vacances tranquils i descansar per començar a preparar la segona volta", admet Lalo López-Escribano.

La calculadora s'ha posat en marxa després del treballat triomf a Santa Cruz de Tenerife, en què el mateix López-Escribano i el capità, Óscar Carrillo, van ser els màxims golejadors de l'equip amb quatre dianes per cap. "Un partit una mica trampa perquè tenim millor plantilla que l'Echeyde però arribàvem amb baixes. L'havíem de guanyar sí o sí perquè ens podíem quedar fora de la Copa", reconeix el madrileny. Colet no va poder comptar amb els sancionats Duncan Lynde i David Carrasco, ni tampoc amb Borja Fenoy, operat de la vista. Després d'una primera part igualada en què es va arribar amb empat al descans, l'Astralpool va encadenar vuit gols consecutius sense resposta que van desequilibrar el duel.

Victòria de la selecció espanyola a la Lliga Mundial

D'altra banda, set waterpolistes del Natació Sabadell van participar en la victòria per la mínima d'Espanya contra Grècia (8-7) de la tercera jornada de la Lliga Mundial 2019. Les de Miki Oca es van prendre la revenja de la derrota a les semifinals del passat Europeu de Barcelona amb un paper cabdal de pràcticament totes les jugadores del Club: Laura Ester, Mati Ortiz, Anni Espar, Bea Ortiz, Judith Forca, Maica Garcia i una Paula Leitón que va ser designada l'MVP del partit. Demà (20h) tindran el segon compromís consecutiu a Las Palmas de Gran Canaria, en aquest cas contra Rússia.