De 05:00 a 07:00
Al Matí (R)
La plantilla del masculí, amb les medalles de subcampions | RFEN La plantilla del masculí, amb les medalles de subcampions | RFEN
06.02.2022 17:43

L'Astralpool no pot trencar amb l'hegemonia a la Copa d'un imponent Atlètic-Barceloneta (12-5)

Calia una tarda màgica a la 'Bombonera' de Can Llong, plena fins a la passarel·la, per repetir la gesta de fa 10 anys a la Pere Serrat, però el miracle no ha estat possible. L'Atlètic-Barceloneta s'ha proclamat campió de la Copa del Rei per desena vegada consecutiva davant un Astralpool Natació Sabadell que ha venut cara la seva pell fins ben entrat el tercer quart, però que ha vist com el conjunt mariner imposava la seva llei en un tres i no res.

Els d'Elvis Fatović han començat la final exhibint un nivell defensiu inapel·lable, si bé és cert que a l'altre extrem els de Quim Colet tampoc es quedaven enrere. El Barceloneta només trobava forats en les superioritats, mentre que l'Astralpool topava amb el jove porter Unai Aguirre tot i tenir alguna situació de xut favorable. 14 minuts i 28 segons ha trigat a inaugurar el seu marcador el Club amb un regal de Bernat Sanahuja al boia montenegrí Dušan Banićević.

Tot i haver d'eixugar un 4-0 en contra, el Natació Sabadell s'ha agafat molt bé al partit a la tercera part amb dos gols consecutius de Sergi Cabanas i Fran Valera, i un penal aturat d'Edu Lorrio a Alberto Munárriz. Problema? Cada cop que l'Astralpool se situava a dos, responia el Barceloneta. En menys de dos minuts, entre Luke Pavillard, l'ex del Club Óscar Asensio i Fran Fernández han sentenciat la final.

Quedaven encara vuit minuts que han acabat sent els de les escombraries. L'Astralpool Natació Sabadell pot sentir-se orgullós de la Copa del Rei realitzada, exhibint-se contra el Mediterrani als quarts de final i sobrevivint a la guerra que va ser el derbi de les semifinals contra el Terrassa. Dimecres (19:30h) arriba el partit més important de la temporada. 32 minuts a Can Llong contra el CNB són l'últim escull abans de la final de l'Euro Cup. I ho farà, l'equip de Quim Colet, amb els dos gols de renda de l'anada

FITXA TÈCNICA
Zodiac CN Atlètic-Barceloneta: López Pinedo, Famera (1), Granados, Munárriz (1), De Toro (3), Larumbe (1), Pavillard (2), Fernández (1), Asensio (2), Perrone, Biel, Bustos (1), Aguirre
Astralpool CN Sabadell: Lorrio, Cabanas (1), Gil, Teclas, Sanahuja, Valera (2), Bertran, Bonet, Averka (1), Banićević (1), López-Escribano, Veich, Serrano
Parcials: 2-0 / 2-1 / 5-3 / 3-1
Àrbitres: Xevi Buch, David Gómez