En directe: De 09:00 a 11:00
De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
El capità Carrillo ha agafat la responsabilitat al final | Jordi López (Suport Films) El capità Carrillo ha agafat la responsabilitat al final | Jordi López (Suport Films)
27.02.2020 22:13

L’Astralpool recorre als penals per eliminar el CNB i citar-se amb el Terrassa a les ’semis’ de la Copa del Rei (12-10)

La Copa del Rei de Can Llong ha començat amb emocions fortes. En els últims anys, l’equip femení de l’Astralpool Natació Sabadell havia estat l’encarregat de construir tardes màgiques a la ‘Bombonera’. Calia també un partit així del masculí. Una dosi d’èpica en un duel en què l’equip de Quim Colet ha estat contra les cordes durant molts moments, s’ha vist eliminat de la Copa de casa a les primeres de canvi, però ha estat capaç de forçar la tanda de penals i carregar-se a un Club Natació Barcelona que ha marxat molt empipat amb l’arbitratge.

Perquè fins al descans, l’equip del veterà Toni Esteller, avui assegut a la banqueta i deixant la responsabilitat a Víctor González, havia signat el guió ideal per a un visitant. 0-4 de sortida, jugant en molts moments amb la precipitació del conjunt sabadellenc i castigant les errades com la del quart gol, en què Pol Gomà ha sorprès la defensa de l’Astralpool al límit del rellotge de possessió.

Per fi, després de 16 minuts i 45 segons, ha arribat el primer gol de Lalo López-Escribano en una acció de superioritat. I, com si fos un pot de quètxup, han sortit tots de cop. Menys de tres minuts després, l’Astralpool n’havia fet dos més mitjançant Fran Valera i Borja Fenoy. La calma tornava a regnar en l’atac dels homes de Quim Colet. Un ex del Club com Èric Marsal castigava en dues ocasions calcades en home de més però la sensació era una altra. O no. Perquè el Natació Sabadell ha tingut el 6-6 en dues jugades en què Matt Farmer i el mateix López-Escribano estaven completament sols. I del possible empat, al 5-7 de Sam van den Burg al límit del tercer quart.

Amb el 5-8 de Pere Estrany semblava liquidat l’enfrontament. Sergi Cabanas, en una acció individual, ha donat vida immediatament a l’equip. Encara quedaven quatre minuts. Tot i veure aturat un penal Borja Fenoy per part d’Unai Aguirre, Óscar Carrillo ha agafat la responsabilitat. Al capità no li cremava la pilota. Enmig del concert de xiulets i expulsions, dos gols del sabadellenc, l’últim a 55 segons, per enviar el partit als penals sense haver gaudit de cap avantatge. I això que també ha tingut l’últim xut del partit al travesser. Des dels cinc metres, Edu Lorrio s’ha convertit en l’heroi aturant el primer llançament i, després de l’errada del CNB en el quart, López-Escribano ha segellat el bitllet per a la següent ronda.

Unes semifinals on espera el Club Natació Terrassa. Hi haurà derbi a Can Llong i caldrà veure com paeixen tots dos equips l’esforç d’avui. A diferència de l’Atlètic-Barceloneta i el Sant Andreu, que no s’han despentinat contra el Medi (13-5) i el Catalunya (8-4) respectivament, els egarencs han patit de valent contra el Mataró (13-12). El partit, dissabte (13:30h) i novament en directe a la sintonia de Ràdio Sabadell.

Astralpool Natació Sabadell: Lorrio, S: Cabanas (2), Carrillo (4), Martino, Asensio, Valera (1), López-Escribano (2), Farmer, Avramovic, Fenoy (3), Teclas, V. Cabanas, Serrano
Club Natació Barcelona: Aguirre, Ferrer (1), Van den Burg (1), Idarraga, Valls, Duric, Esteller, Gomà (2), Delgado (1), Estrany (2), Marsal (3), Trilles, Estela
Àrbitres: Carlos Ortega i Joan Carles Colominas
Parcials: 0-1 / 0-3 / 5-3 / 3-1 (4-2 penals)