De 15:00 a 16:00
Amunt el teló (R)
De 16:00 a 19:00
Connectats
Gonzalo López Escribano defensa a Blai Mallarac durant el partit d'avui Gonzalo López Escribano defensa a Blai Mallarac durant el partit d'avui | Joan Blanch
18.05.2017 23:12

L'Astralpool Sabadell fa un gran partit (13-12) i allarga la final contra l'Atlètic Barceloneta

Tornarà a haver-hi tercer partit. Astralpool Natació Sabadell i Atlètic Barceloneta s'enfrontaran dissabte (12.45 h) a la piscina dels mariners en el tercer i definitiu partit de la final de lliga. Es repeteix el guió de la temporada passada tot i que de forma diferent. Llavors els del Chava Gómez van derrotar als barcelonins a la seva piscina en el primer partit i van desaprofitar dues oportunitats per guanyar la lliga. Aquest cop en canvi, els sabadellencs venen de pujada després de guanyar avui a Can Llong, en un ambient espectacular, a l'Atlètic Barceloneta (13-12). El partit ha començat amb els mariners dominant. Dos gols de Marc Minguell han posat l'1 a 2 al final del primer període amb un gol de Borja Fenoy pels locals. Mica en mica, els del Chava Gómez li han trobat el pols al partit i han aconseguit avançar-se per primer cop (3-2) amb un gol de Javi Gorría i un altre de Sergi Cabanas. La igualtat ha tornat al marcador al descans amb un 5 a 5 que ho deixava tot obert.

Munárriz i Rasovic tornava a situar als de Chus Martín al davant (6-7). Ivan Gallego amb un gran gol empatava de nou i Bali Mallarach i Javi Bustos mantenien l'equilibri al final del tercer quart (8-8). El públic començava a creure en una victòria del Club i l'ambient cada cop era més fort. Això ha donat ales als sabadellencs que a manca de sis minuts pel final del partit han tornat a avançar-se amb un nou gol de Sergi Cabanas (9-8). Minguell i Mallarach han respost pel Barceloneta (9-10) i de nou Cabanas molt inspirat des de la llarga distància empatava l'enfrontament (10-10). Amb aquest resultat s'entrava als últims tres minuts i ha estat aquí quan els locals han fet un pas endavant. Oblidant el cansament acumulat amb un calendari infernal i guiats per una 'Bombonera' estel·lar, l'Astralpool s'ha avançat amb un gol de contraatac de Lalo López Escribano (11-10). Borja Fenoy, que està a un nivell superior en aquesta final, ha agafat la responsabilitat en un xut de penal que ha entrat sense tremolar a la porteria del 'sabadellenc' López Pinedo. Un gol que ha ampliat el marcador al 12 a 10. Fran Fernández ha tornat a situar als mariners a partit i quan més pressió hi havia i allà on la majoria de jugadors s'amaguen, Borja Fenoy, el més jove de la classe, ha exhibit el seu gran braç amb un xut que ha entrat per l'escaire de la porteria del Barceloneta. El 13 a 11 a un minut i mig semblava definitiu però els del Chava Gómez encara han hagut de patir una mica més. Gol d'Alberto Munárriz per posar el 13 a 12, errada dels sabadellencs en el següent atac i darrera possessió pels de Chus Martín. Els penals treien el cap per Can Llong, però primer Pepe Motos amb una gran aturada i després una mala passada dels mariners han impedit al Barceloneta perforar la porteria sabadellenca i la victòria s'ha quedat a casa.

El públic de Can Llong ha embogit i els jugadors han reconegut el gran ambient viscut al final del partit. I és que any a any els sabadellencs s'apropen al nivell del Barceloneta. Amb la d'avui, aquesta temporada ja els han guanyat dos cops i qui sap si dissabte (12.45 h) a la piscina Sant Sebastià hi haurà una tercera. Això sí, el vencedor d'aquest partit de dissabte s'emportarà el títol de lliga d'aquest any.