En directe: De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 23:00 a 23:59
De 00:00 a 02:00
Gonzalo López-Escribano en un moment del partit a Can Llong Gonzalo López-Escribano en un moment del partit a Can Llong | Pau Vituri
25.10.2017 20:13

L'Astralpool tasta la crua realitat de la Champions en la seva estrena a la fase de grups

Derrota contundent de l'Astralpool Natació Sabadell en el seu debut a la fase de grups de la Champions. Els del Chava Gómez han perdut a casa (5-16) davant el vigent campió de la competició, el Szolnoki hongarès. Els magiars han sortit disposats a sentenciar el partit per la via ràpida i han demostrat la seva superioritat des del primer moment amb un parcial de 0 a 4 al primer quart. Els atacs dels sabadellencs han anat passant sense poder veure porteria. No ha estat fins l'equador del segon període quan Javier Gorría ha fet el primer gol de l'Astralpool en aquesta fase de grups. El madrileny ha estat el millor dels locals anotant quatre dels cinc gols dels sabadellencs. La diferència ha anat creixent i al descans ja era de set gols de diferència amb el 2 a 9 que mostrava el marcador.

A la represa el tècnic del Club, Chava Gómez, ha seguit donant minuts a tots els seus jugadors. El Szolnoki no ha aixecat el peu en cap moment, ensenyant la duresa de la Champions als waterpolistes de l'Astralpool. El tercer gol dels sabadellencs ha estat obra de Sergi Cabanas i ha servit per posar el 3 a 10. Un nou parcial dels hongaresos i un últim gol de Gorría han posat el 4 a 13 amb el qual s'ha tancat el tercer quart. En els darrers vuit minuts, Chava Gómez ha fet debutar al porter suplent Jordi Mardones a la Champions. Els dos equips han baixat una mica la intensitat i això ha fet que aquest darrer període hagi estat el menys golejador del conjunt visitant. Amb el 5 a 16 definitiu, l'Astralpool ha tastat la crua realitat de la fase de grups de la Champions. L'objectiu dels sabadellencs serà poder competir contra els rivals del seu nivell, ara mateix inferior al del Szolnoki i seguir aprenent de cara al futur. Una primera lliçó que ha de tenir efectes positius aquest dissabte. L'Astralpool rebrà a l'Atlètic Barceloneta (dissabte 13 h) a Can Llong en un duel molt més disputat i que els waterpolistes del Club volen aprofitar per mostrar el seu creixement i la seva situació de candidat a tots els títols nacionals, davant el conjunt mariner