En directe: De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
Ramiro Veich, defensant el boia local | LEN Ramiro Veich, defensant el boia local | LEN
22.12.2022 8:58

L'Astralpool torna a fregar la primera victòria a la Champions a la piscina de l'OSC (9-8)

Se li està resistint la primera victòria a la Champions masculina de waterpolo, a l'Astralpool Natació Sabadell. L'equip de Quim Colet la va tenir a tocar ahir al vespre a la piscina de l'OSC Budapest, però va acabar caient per un ajustat 9-8 en un duel que va anar a batzegades, i segueix a la cua del grup B amb un sol punt, mentre que els hongaresos passen a delimitar les places de Final Eight amb cinc.

L'Astralpool va sortir fort amb un parcial de 0-3 en els primers sis minuts, però aleshores els hongaresos van encadenar cinc gols consecutius abans del descans. Entre el final del segon quart i l'inici del tercer, els homes de Colet van signar un altre 0-3. En el combat d'alternatives de l'última part, l'OSC va sortir-ne vencedor amb un gol de Kristian Manhercz a falta de 68 segons, mentre que el Natació Sabadell va tornar a estar erràtic en els moments calents. Abans, Kosta Averka havia fallat un penal i Bernat Sanahuja va perdonar el 9-9 gairebé sobre la botzina.

Quatre partits, un empat i tres derrotes, però totes competides fins als últims minuts. Ahir, la diferència d'encert en les superioritats —5/7 a l'OSC i 2/8 a l'Astralpool— va resultar clau. El següent compromís, ja el 2023, serà a la piscina del Jug Dubrovnik croat l'11 de gener.

"Ha estat un partit molt igualat que l'hem jugat excel·lent a nivell de sistema, però ens ha faltat encert en la definició. Hem tingut un percentatge molt baix xutant molts més cops que ells"

Quim Colet, entrenador de l'Astralpool

Genesys OSC Budapest: Lévai, Angyal (1), Manhercz (3), Várnai (2), Salamon (1), Csacsovszky, Dala, Tóth (1), Vigvári (1), Burián, Bundschuh, Aranyi i Bisztritsányi
Astralpool CN Sabadell: Lorrio, Sanahuja (3), Gil, M. Teclas, Veich (1), Valera (1), Bertran (2), Cabanas, Averka (1), Banićević, Bonet, Bustos i X. Teclas
Parcials: 1-3 / 4-2 / 2-2 / 2-1
Àrbitres: Koryzna (POL), Putniković (SRB)