De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
Sanahuja, rebent la pressió de Perrone | RFEN Sanahuja, rebent la pressió de Perrone | RFEN
17.05.2023 22:25

L’Atlètic-Barceloneta imposa la seva llei contra l'Astralpool per avançar-se a la final masculina (4-9)

L'hora de la veritat... i apareix la versió invencible de l'Atlètic-Barceloneta. El vigent campió de la Divisió d'Honor masculina —ho és des del 2006— ha tornat a demostrar que, quan arriba el mes de maig, gairebé ningú és capaç de tossir-lo. El conjunt mariner, en un moment de forma idònia per intentar guanyar la Champions, s'ha avançat a la final del play-off contra un Astralpool Natació Sabadell encallat durant molts moments però que, tot s'ha de dir, tot just ha encaixat la primera derrota del curs a la lliga.

Han pesat com una llosa sobre l'esquena dels de Quim Colet els més de 15 minuts que han trigat a obrir el marcador. Per contra, el Barceloneta només ha necessitat nou segons perquè, en una acció d'estratègia, Alberto Munárriz marqués el primer dels seus quatre gols. El navarrès ha repetit en superioritat en el tram final del quart, mentre l'Astralpool s'estavellava contra un mur defensiu i un Unai Aguirre superb. El jove porter mariner ha arribat a salvar una triple ocasió. El segon quart ha accentuat la tendència i, amb el 0-4 de Munárriz en superioritat, Colet ha aturat el partit. Martin Famera encara ha anotat el 0-5 en home de més abans no arribés aquest primer gol sabadellenc, obra de Fran Valera en superioritat a 47 segons per arribar al descans. Gest de ràbia en la celebració.

A la represa, novament Munárriz s'ha inventat una fuetada a l'escaire, però l'Astralpool ha trobat el camí del gol amb més facilitat. Entre la resposta de Bernat Sanahuja i un xut de Pep Bonet que s'ha empassat Aguirre, el Club s'ha situat a tres... però del possible 4-6 en una gran intervenció del porter mariner, s'ha passat al 3-7 que ha transformat Marc Larumbe de penal. Sanahuja ha donat un últim fil d'esperança en superioritat, però entre el 4-8 de Fran Fernández faltant quatre segons i un altre penal de Larumbe a l'inici de l'últim quart, l'Astralpool ha abaixat els braços. Divendres (20:30h), match-ball en contra a la piscina de Sant Sebastià per intentar allargar la final i que es resolgui novament a la piscina talismà... que avui no ha fet efecte contra un dels millors equips del continent.

Astralpool CN Sabadell: Lorrio, Sanahuja (2), Gil, M. Teclas, Veich, Valera (1), Bertran, Cabanas, Averka, Banićević, Bonet (1), J. Bustos i X. Teclas
Zodiac CN Atlètic-Barceloneta: Aguirre, Famera (1), Matković, Munárriz (4), De Toro, Larumbe (2), Pavillard, Fernández (1), Tahull, Perrone, Biel (1), Á. Bustos i Porter
Parcials: 0-2 / 1-3 / 3-3 / 0-1
Àrbitres: Àlex Ortega, David Gómez