El Món es digital
Laura Ester, durant la presentació de l'Astralpool-Medi | Roger Benet Laura Ester, durant la presentació de l'Astralpool-Medi | Roger Benet
23.10.2024 23:01

El retorn de Laura Ester a Can Llong, en imatges

L'Astralpool Natació Sabadell continua demolint rivals en aquest inici de temporada. Després dels 15 gols al Sant Andreu o els 19 al Plebiscito Padova, avui la xifra s'ha elevat fins als 21 contra el Mediterrani. L'equip de David Palma ha sumat la segona victòria (21-11) a la Lliga Iberdrola en el partit endarrerit per la Supercopa d'Europa. Un espectacular parcial de 9-3 en el tercer quart ha certificat que el Club està més que preparat per començar la conquesta de la vuitena Champions a partir de dissabte (18h) a la piscina del Dunaújváros hongarès.

Però, més enllà del marcador, la imatge del partit ha estat, sense cap mena de dubte, el retorn a Can Llong de Laura Ester. Després de 14 temporades i incomptables títols a l'Astralpool ―set Champions coronen el seu palmarès―, una de les grans llegendes de la secció ha disputat el seu primer enfrontament des del 2010 a Sabadell com a visitant. I ho ha fet, defensant la porteria rival les dues primeres parts, amb el casquet del 'Medi', el seu club de bressol. Malgrat que la sortida va ser abrupta, avui tot han somriures i abraçades en un dia realment emotiu, capturat per les imatges del fotògraf de RàdioSabadell Roger Benet.

"Havia quedat amb elles per fer un cafè abans del partit i em preguntaven si estava nerviosa. Durant el dia he estat tranquil·la, però quan he entrat a Sabadell, ha estat una sensació estranya. Són les meves amigues i ens seguim veient, però no tant com abans"

"És un altre repte totalment diferent. Són altres objectius, ja no tant de guanyar competicions, com d'intentar ajudar a fer créixer i crear un equip des de zero. Jugadores joves que tinguin referents com són l'Anni i la Clara (Espar) i jo aportar tot el que pugui amb la meva experiència"