Fórmula Musical
Personatges del joc 'Clash Royale' | Cedida Personatges del joc 'Clash Royale' | Cedida
18.05.2021 17:10

L'equip de l'Institut Vallès, entre els 64 millors de tota Espanya en la Lliga IESports

Tres anys després d'endur-se el títol, l'equip de l'Institut Vallès de Sabadell es classifica entre els 64 millors d'Espanya en la Lliga IESports, una competició virtual adreçada a joves de diferents centres educatius de l'estat que competeixen en diferents modalitats de jocs virtuals. Canvia, però, la modalitat de joc, i és que si l'any que l'institut va sortir victoriós ho va fer amb el joc de rol League of Legends, aquest any tractaran de revalidar la victòria en la categoria Clash Royale, un joc d'estratègia per a mòbils. Els membres del grup classificat, que han superat als altres 500 competidors, es coneixen des de petits i van decidir-se a competir després de veure la victòria de l'Institut Vallès. Tractaran d'arribar a la final sota la tutela del professor Enrique Cipriano, que ha parlat al programa Al Matí:

"Ja tenim l'experiència de fa tres cursos, que van fer un gran paper guanyant el torneig. Amb el grup d'alumnes que tinc ara al costat, potser tornem a tenir sort".