De 08:00 a 09:00
No Preguntis
De 09:00 a 10:00
Fes-te festa
Josu Ozkoidi, pressionat per Riqui Puig en una acció del partit d'avui | Críspulo Díaz Josu Ozkoidi, pressionat per Riqui Puig en una acció del partit d'avui | Críspulo Díaz
26.01.2019 20:47

Les concessions defensives i l’efectivitat del Barça ‘B’ castiguen amb duresa el Sabadell al Mini (5-1)

Carles Pérez es va presentar en societat la temporada passada a Segona Divisió amb un hat-trick a Tenerife. No va fer més gols en tot l’any del descens del Barça ‘B’. L’extrem de Granollers portava tres dianes aquesta campanya i tres també han estat les que han castigat avui el Centre d’Esports Sabadell en la seva última visita de la història al Miniestadi. El primer desplaçament de Kiko Ramírez com a entrenador arlequinat ha acabat amb una golejada que, a banda de deixar patent la qualitat dels futbolistes de La Masia, ha deixat al descobert les mancances defensives que segueixen perseguint el Sabadell aquesta temporada. Amb 32 gols en contra, l’equip torna a ser el més golejat dels 20 conjunts del grup i es queda a terra de ningú a la classificació.

El tècnic tarragoní ha optat per repetir onze, un fet que no havia succeït amb Toni Seligrat aquesta temporada i el resultat ha estat immediat: el gol més matiner del Sabadell després de 22 jornades. Només s’havien disputat quatre minuts quan Arturo Rodríguez ha caçat de primeres una centrada de Josu Ozkoidi per marcar el seu quart gol de la temporada. Però l’alegria ha durat ben poc, només set minuts. Carles Pérez ha agafat desprevinguda l’esquena de la defensa del Sabadell i ha afusellat Roberto. Era la resposta a un inici de partit elèctric. A partir d’aquí, però, s'han baixat les revolucions i els homes de Ramírez han fet un pas enrere, permetent que el Barça 'B' portés el pes de la pilota. Una nova rematada d’Arturo i una gran mà de Roberto a xut del sabadellenc Àlex Collado ha estat el balanç més destacat dels últims minuts del primer temps.

La represa ha estat un calc de l’inici del partit. El Sabadell ha sortit disposat a aprofitar-se de la fragilitat de la defensa del filial blaugrana. Després d’un potent xut de Felipe Sanchón i quan Arturo estava amb la canya a punt, Miranda ha tret la pilota sota pals. Qui no ha perdonat, en canvi, ha estat Carles Pérez, que ha aprofitat les concessions de la defensa arlequinada per arrodonir el seu hat-trick particular en qüestió d’11 minuts. Entremig, un fora de joc polèmic que, posteriorment, havia acabat en gol d’Arturo. Amb el 3-1, el Sabadell s’ha descompost. Els gols de Collado i Vilarrasa han posat la sentència d’un partit que se li ha fet massa llarg al conjunt de Kiko Ramírez. La proposta ofensiva ha aparegut però l’equip ha fet aigües al darrere. Com a nota positiva, els vuit minuts d’acció que ha vist el jove David Acedo després d’estar inèdit des de la primera jornada.

Feia gairebé cinc anys, des del 15 de març del 2014 en un 5-0 a Las Palmas, que el Sabadell no rebia cinc gols en un partit de lliga. Un nou cop que l'equip rep aquesta temporada i al qual s'haurà de sobreposar. L’aixeta en defensa s’ha de tancar d’una vegada per totes si es vol aspirar a cotes més elevades. A l’espera que es completi la jornada, el conjunt arlequinat quedarà a mitja taula abans de rebre diumenge que ve (12h) a la Nova Creu Alta l’Atlètic Balears, un rival de playoff i en un partit que tornarà a quedar etiquetat de final. No s'hi valen més ensopegades.

FC Barcelona ‘B’: Iñaki Peña; Guillem (Morer, 78’), Araujo (J. Cuenca, 84’), Chumi, Miranda (Vilarrasa, 74’); O. Busquets, Riqui Puig, Monchu; Carles Pérez, Mujica i Collado
CE Sabadell: Roberto; Pedro Capó, Migue, Nico Delmonte, Josu; Adri Cuevas, Ángel; Antonio Domínguez, Felipe Sanchón (Pol Ballesteros, 65’), Néstor Querol (Acedo, 82’); Arturo (Édgar, 70’)
Gols: 0-1 (4’) Arturo; 1-1 (11’) Carles Pérez; 2-1 (53’) Carles Pérez; 3-1 (64’) Carles Pérez; 4-1 (69’) Collado; 5-1 (84’) Vilarrasa
Àrbitre: Raúl Martín González Francés (col·legi canari). Ha amonestat el local Chumi
Estadi: Partit corresponent a la vint-i-dosena jornada del grup tercer de Segona B disputat al Miniestadi