De 16:30 a 20:00
Sabadell en Joc
De 20:00 a 22:00
En Joc
Pinya del Club abans de jugar el partit | Sergi Park Pinya del Club abans de jugar el partit | Sergi Park
18.09.2023 12:59

L'esbojarrat primer partit de lliga del CNS futbol sala acaba amb repartiment de punts

Dobles penals polèmics, un gol en pròpia des del mig del camp, dues dianes en els últims set segons... L'inici de lliga del Natació Sabadell a Segona B no podria haver estat més inversemblant. I al final, amb la sensació que van volar dos punts del Pavelló Nord en el duel d'estrena contra el Mataró (5-5).

A la primera part, amb moltíssimes ocasions per als de Pau Machado, el marcador va acabar també igualat (1-1) amb un gol dels mataronins a les acaballes aprofitant l'acumulació de faltes dels locals. Primers 20 minuts molt entretinguts, però les crispetes s'havien de guardar per a la segona meitat. Amb 3-3, per exemple, una falta a favor dels maresmencs va acabar amb una passada enrere d'un ex del Club, Antonio 'Pipa' Ortega, cap a la porteria quan no hi havia porter per posar el 4-3.

Hotel Suís
El Sabadell exposa una altra vegada les seves carències al darrere
Escolta l'entrevista a Álex López, jugador del Club, a partir del minut 45:53

Sorprenent, però no tant com els últims segons. Amb 4-4, Machado va apostar per jugar de cinc i l'atreviment va tenir recompensa amb un golàs d'Álex López a set segons del final. Els tres punts estaven fets, però el Mataró va emmudir el Pavelló Nord amb perforant la porteria de Josep Maria Martínez sobre la botzina, clarament dins de temps.

"La nostra primera part és boníssima, però a la segona s'ha complicat. És dur i s'ha d'acceptar"

Josep Maria Martínez, capità del Club

"Mai m'havia passat una cosa així. Ha estat un partit de bojos i cruel per a nosaltres, mereixíem la victòria"

Álex López, jugador del Club

Mal començament per a l'Escola Pia

Gerra d'aigua freda al Pavelló Nord, però pitjor van anar les coses a Can Colapi. L'Escola Pia va arrencar la lliga amb una derrota (2-4) contra un nouvingut a Segona B, Les Corts. Dos gols de Marcel Bravo van equilibrar el marcador fins al 2-2, però els visitants van tornar-se a posar per davant a menys de dos minuts del final.

"Per la meva posició, amb les marxes d'Arnau Graell i Peluca, sé que l'equip em necessita i m'han donat la confiança. Satisfet pel meu partit, però el que importa és la victòria"