De 19:30 a 20:00
El Mussol Maltès
De 20:00 a 21:00
No Preguntis
L'Escola Pia de futbol sala vol arribar a la tercera posició | Roger Benet L'Escola Pia de futbol sala vol arribar a la tercera posició | Roger Benet
14.01.2019 19:13

L'Escola Pia comença el 2019 amb victòria i s'apropa al desitjat tercer lloc

L'Escola Pia no ha pogut començar millor la segona volta a la Segona Divisió 'B' de futbol sala. El conjunt de Borja Burgos rebia aquesta jornada el Futsal Lo Caragol Lleida, que els va endossar un contundent 7-2 en el primer duel de lliga. "Vam començar amb mal peu la temporada. Veníem de fer un molt bon paper a les semifinals de Copa Catalunya i va ser un cop molt dur", explica el jugador de la Pia, Oriol Comadrán. Els escolapis volien refer-se de la dura derrota de l'anada i ho van fer d'una forma ben curiosa: calcant el resultat. La Pia no va deixar escapar l'oportunitat i va emportar-se el duel, aprofitant-se també de l'ensopegada del Bellsport davant el Santa Coloma, per escalar fins al quart lloc, empatat amb l'equip de l'Hospitalet. El conjunt de Burgos va ser molt intens durant gairebé tot el partit, cosa que a la Terra Ferma no va fer. Comadrán destaca altres de les claus de la victòria: "De cara a porteria vam estar encertats i el porter Josep Maria va tornar a fer un molt bon partit". El jugador escolapi també tá clara la recepta per seguir apropant-se a la desitjada tercera posició, la que dóna accés a la Copa del Rei. "A la primera volta no hem estat bé contra els equips de la zona mitja-baixa de la taula. Si volem acabar tercers hem de ser més regulars en aquesta segona volta". Precisament, l'Escola Pia visitarà aquest cap de setmana el FS La Unión Santa Coloma, que tot i haver superat el Bellsport encadena cinc derrotes en les últimes set jornades.

El Grups Arrahona segueix sense perdre

A Tercera Divisió, el Grups Arrahona va sumar la cinquena setmana consecutiva sense conèixer la derrota. El conjunt d'Isma Quirós va empatar (3-3) en la seva visita al Cover Premià de Mar. Amb el partit controlat, el Grups va deixar escapar una victòria que semblava cantada. En sis minuts, el Premià va remuntar un 0-2: "Jo crec que és un tema de presa de decisions. Hem de ser més intel·ligents en aquest sentit", assegura Quirós. L'equip arrahonista, que marxa amb un punt se situa cinquè a la classificació amb 22 punts, empatat amb l'Esparraguera que és just per sobre. Aquesta jornada, el Grups rebrà a casa el Sant Cugat, que acumula quatre jornades sense perdre.