En directe: De 07:00 a 09:00
De 11:00 a 13:00
Victòria i empat pels sabadellencs abans del derbi | Roger Benet Victòria i empat pels sabadellencs abans del derbi | Roger Benet
20.11.2018 16:54

L'Escola Pia es retroba amb la victòria i el Club Natació Sabadell suma un sorprenent empat a res

L'Escola Pia va retrobar-se amb la victòria dues jornades després superant el filial de l'Industrias Santa Coloma per 2-5. El conjunt de Borja Burgos, que havia perdut els dos últims compromisos, no ho va tenir gens fàcil i va haver-se de treballar una victòria necessària per trencar la mala dinàmica. Els escolapis van començar per darrere en el marcador i es van veure obligats a remuntar un altre marcador advers. Per sort, els sabadellencs van aconseguir empatar el duel abans del descans amb un gol que va marcar el punt d'inflexió. El tècnic escolapi, Borja Burgos, destaca l'actuació del seu equip: "Crec que pel que fa al joc vam fer una molt bona primera part. Defensivament vam ser molt sòlids". La segona part va ser excel·lent. La Pia va acabar de capgirar el marcador i va sumar un nou triomf lluny de Sabadell. "Necessitàvem una victòria així. Vam recuperar la competitivitat, el treball en equip i la unió entre els membres de l'equip, i en aquest sentit estic molt content". Amb aquesta victòria, l'Escola Pia s'alça a la quarta plaça amb 18 punts.

Per la seva banda, el Club Natació Sabadell, un dels millors atacs i una de les pitjors defenses del grup, va protagonitzar un sorprenent empat sense gols, poc habitual en futbol sala, contra el Bellsport, que arribava com a segon classificat. L'entrenador del Club, Diego Blanco, va quedar sorprès i destaca la bona feina en l'aspecte defensiu: "És el primer cop que em passa com a entrenador, no és habitual. Acabar sense encaixar és una satisfacció i crec que vam tenir ocasions per fer algun gol". El duel va ser tens i tots dos equips van tenir ocasions per acabar guanyant el partit. El Natació Sabadell, novè amb 11 punts, va sumar el segon empat consecutiu i segueix treballant per acabar d'enlairar-se d'una vegada per totes. "Nosaltres no ens volem desenganxar de la part alta. Estem més lluny del que voldríem, però encara tenim molt marge i segurament ho acabarem aconseguint", assegura Blanco. Aquest cap de setmana arriba un derbi de contrastos entre l'Escola Pia i el Club Natació Sabadell. El tan esperat duel es disputarà aquest dissabte a les 18.00 al pavelló del carrer Garcilaso.

El Grups Arrahona assalta la pista de l'Olímpic Floresta

A la Tercera Divisió de futbol sala, el conjunt d'Isma Quirós va trencar la mala ratxa de dos partits perdent i ho va fer superant un dels equips de la part alta de la taula. L'Arrahona va sorprendre l'Olímpic Floresta avançant-se amb dos gols en poc més de 10 minuts. Els locals, però, van reaccionar a temps i van aconseguir empatar el duel. Els sabadellencs van rematar la feina al minut 34, quan Martí Filella va fer el 2-3 definitiu. El tècnic del Grups Arrahona, Isma Quirós, està satisfet i assumeix el gran equip al qual es van enfrontar: "Va ser un partit contra un rival molt digne. Van dominar tota la segona meitat, que és on tenim molt a millorar". Amb aquest triomf, el conjunt sabadellenc se situa cinquè amb 16 punts. Quirós, però, manté el cap fred: "De moment l'objectiu és salvar la categoria. Un cop assolit, sense pressió, ja arribarà el moment de pensar en una altra cosa". Aquest cap de setmana, l'Arrahona rebrà el cuer de la categoria: el Broncesval CFS Montcada.