De 16:00 a 19:00
Connectats
De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
Pepe Font celebra el primer gol de l'Escola Pia | Federació Catalana de Futbol Pepe Font celebra el primer gol de l'Escola Pia | Federació Catalana de Futbol
07.09.2018 20:31

L'Escola Pia planta cara a Industrias Santa Coloma però queda elimimat de la Copa Catalunya

L'Escola Pia de futbol sala no ha pogut allargar el somni a la Copa Catalunya. Els de Borja Burgos han caigut a les semifinals contra l'Industrias Santa Coloma, tot un equip de Lliga Nacional. Malgrat la diferència de categoria, els escolapis han fet una primera meitat excel•lent, competint en tot moment i posant les coses difícils als colomencs. Tot i veure com l'Industrias s'avançava ben aviat al marcador, els verds han igualat el partit a l'equador de la primera part. Pepe Font ha estat l'autor de l'1 a 1 després d'un llançament de falta directa. Tot i la ràpida resposta colomenca, que s'ha tornat a avançar al marcador, una obra d'art de Santi Sardà rematant de cap al fons de la xarxa, ha deixat el 2 a 2 al marcador. Sens dubte, el millor gol del partit. I quan semblava que amb l'empat s'arribaria al descans, un error defensiu de la Pia ha significat el 2 a 3 del Santa Coloma. Amb aquest marcador s'ha arribat a la mitja part.

A la segona meitat el Santa Coloma ha posat una marxa més, i dos gols consecutius d'Alex Verdejo i Albert Cardona han posat les coses molt difícils per a la Pia. Malgrat tot, els de Borja Burgos han seguit lluitant, i Pol Viada ha retallat distàncies al marcador (3-5). A partir d'aquí, els jugadors sabadellencs han acusat el desgast físic, i Ximbinha ho ha aprofitat per fer el que sembla 3 a 6 definitiu. Però l'esperit de lluita dels escolapis ha fet que Santi Sardà, aprofitant un rebuig, ajustés de nou el marcador. Això sí, amb pocs minuts per poder capgirar la situació. Tot i disputar l'últim tram de partit amb porter-jugador, els de Borja Burgos no han pogut retallar diferències. Al final derrota de l'Escola Pia per 4 a 6, i adéu al somni de disputar la final de la Copa Catalunya.