En directe: De 07:00 a 09:00
De 11:00 a 13:00
L'Horta celebrant el gol de la victòria a l'últim minut davant el Sabadell Nord | Unió Atlètica d'Horta L'Horta celebrant el gol de la victòria a l'últim minut davant el Sabadell Nord | Unió Atlètica d'AHorta
24.01.2022 11:56

L'Horta espatlla a l'últim minut el debut de Carlos López amb el Sabadell Nord (2-1)

El Sabadell Nord ha canviat d'entrenador, però no de dinàmica. Ja són cinc les derrotes consecutives que acumulen els de Ca n'Oriac, que ara es veuen més lluny de la permanència a Primera Catalana.

No va ser el debut somiat per a Carlos López, ja que els arlequinats van caure molt ajustadament (2-1) al Municipal de l'Horta i de la manera més dramàtica possible, amb un gol a l'última jugada del partit. De fet s'havien afegit cinc minuts i els barcelonins van marcar gairebé al 97. Al Sabadell Nord se li va escapar un premi que semblava que tenia a les mans després d'un partit molt treballat. Després d'empatar el partit a pilota aturada, amb gol d'Albert Luque, en el tram més dur pels sabadellencs; i després de l'actuació estel·lar del porter Iván Fajardo, el desenllaç va ser el més cruel possible.

Ara el Sabadell Nord se situa penúltim a la classificació, empatat a punts amb el Santildefons, antepenúltim,  i a quatre de l'Horta, el qual marca la permanència. Però els de Carlos López estan virtualment a cinc punts de la salvació, perquè ja no gaudeixen del gol average que tenien guanyat a l'Horta. En caure per 2-1, el mateix resultat pel qual els de la zona nord es van imposar a la primera volta, el gol average particular està empatat i, per tant, és la diferència general de gols la que pren importància. I allà el Sabadell Nord es veu molt desfavorit (-18) respecte a l'Horta (-1).

"Hem estat molt ordenats, hem defensat bé i hem tingut les nostres opcions. Perdre així és molt dur, perquè el rival justament encerta a l'última jugada del partit"

"La derrota és important, perquè s'allunyen a la classificació i perdem el gol average que els teníem guanyat. Però la permanència no passava només pel partit contra l'Horta, sinó en sumar en els altres partits"