De 09:00 a 10:00
Fes-te festa
De 10:00 a 11:00
Parlem d'Òpera (R)
Sergi Cabanas autor d'un gol en el partit contra el Jadran | Pau Vituri Sergi Cabanas autor d'un gol en el partit contra el Jadran | Pau Vituri
23.01.2018 20:09

Lluita sense premi de l'Astralpool a la Lliga de Campions

En la darrera jornada de la primera volta de la lligueta el Natació Sabadell no ha pogut superar al Jadran montenegrí tot i lluitar fins al final. Això sí, el conjunt visitant sempre ha dominat en el marcador. Tot i això, i ja en l'últim quart de partit, els del Chava han aconseguit situar un esperançador 8 a 8. Ara bé, un parcial final de 0 a 2 ha acabat amb les opcions del conjunt sabadellenc.

Destacar la bona actuació coral, però també individual. Per exemple, d'un Pepe Motos que ha mantingut viu al seu equip sota pals, i d'un Jorn Muller golejador. L'holandès, que només havia anotat 1 gol en tota aquesta lliga de Campions, n'ha anotat 3 per mantenir l'equip dins del partit en els primers dos quarts. Com sempre, un Astralpool que a les segones meitats competeix més i millor, ha posat les coses difícils als montenegrins, però la bona defensa visitant als darrers minuts ha deixat sense opcions als sabadellencs. Al final, nova derrota dels del Chava que complica i molt les opcions de classificar-se per la Final a Vuit. A hores d'ara només un petit miracle permetria l'Astralpool somiar amb aquesta fita, ja que en tota la primera volta només ha pogut sumar 3 punts. L'equip ha de passar pàgina ara de la Lliga de Campions per pensar, de nou, en la lliga domestica. Aquest cap de setmana rep la visita de l'Echeyde en una nova jornada de la Divisió d'Honor.