De 15:00 a 16:00
L'Espia de Mahler (R)
De 16:00 a 19:00
Connectats
Bernat Correro va ser el més encertat en atac a Sant Vicenç | Èric Altimis Bernat Correro va ser el més encertat en atac a Sant Vicenç | Èric Altimis
02.10.2023 15:10

L'OAR Gràcia cedeix els primers punts de la temporada just abans del derbi

L'OAR Gràcia ha perdut el seu primer partit d'aquesta campanya a la Primera Nacional Masculina. Com a la Divisió d'Honor Plata Femenina, l'equip masculí també ha encadenat dues victòries i una derrota en l'estrena del campionat. La desfeta del conjunt de Pere Ayats va ser per 32-30 a la pista d'un Sant Vicenç que colidera la taula amb La Roca i Sarrià.

Miki Lladó: "No noto que plani un dubte permanent sobre la meva figura"
Escolta la informació de l'OAR Gràcia al minut 42:50

El partit va arribar igualat al descans i fins i tot els verd-i-blancs van manar per moments a la represa, però la veterania local es va imposar a les ganes de córrer sabadellenques. Bernat Correro va ser el màxim anotador de l'OAR amb nou dianes, mentre al Sant Vicenç va sobresortir Marc Andreu amb 12 gols. Ara, l'OAR baixa al quart lloc, empatat amb el Sant Quirze, el Sant Esteve de Palautordera i el Sant Esteve Sesrovires

Tot a les portes del derbi de dissabte (18h) al carrer Boccaccio. Si les noies van perdre 23-24 davant les quirzetenques, aquesta setmana l'equip de Pere Ayats tindran el duel de proximitat aquesta setmana. Un partit al qual els dos equips arribaran en una situació similar, ja que el Sant Quirze també acumulava dos triomfs i va cedir els primers punts del curs aquest cap de setmana, perdent a casa per la mínima contra el Sant Cugat tot i el gran inici quirzetenc.

"El regust és agri per la feina que estan fent els jugadors. Les sinèrgies són molt positives però a vegades venen cops quan millor treballes"
"Semblava impossible marcar a l'inici. El criteri arbitral deixava molta llibertat defensiva i quan el contacte és més dur de l'habitual, dificulta els llençaments. Ells tenen jugadors veterans i van saber jugar amb això"

"Sabíem que era un partit molt complicat veient les dues primeres jornades. Perdre un partit fora no significa res greu però sí que ens diu que hem de treballar fort en el futur"