En directe: De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
L'OAR Gràcia va aprofitar el bon avantatge de la primera part | CH Sant Esteve Sesrovires L'OAR Gràcia va aprofitar el bon avantatge de la primera part | CH Sant Esteve Sesrovires
24.01.2022 17:59

L'OAR Gràcia compleix a Sant Esteve Sesrovires i ja es prepara per assaltar la segona plaça

L'OAR Gràcia Sabadell ha reprès la competició a la Primera Nacional masculina un mes després amb una victòria més o menys convincent (33-37). A Sant Esteve Sesrovires, la millor versió dels verd-i-blancs va aflorar a la primera meitat, amb un gran inici i un resultat més que favorable al descans. Amb l'avantatge de nou gols, tot semblava decidit, però la tranquil·litat es va anar convertint amb nervis durant la segona part. Els locals, afortunadament, es van quedar curts en la remuntada i l'OAR ja està en disposició d'assaltar la segona posició.

Ara, l'equip verd-i-blanc és tercer a dos punts del Granollers 'B', el segon, l'equip que marca fases, però amb un partit menys, el que els de Cesc Borrell han de jugar dijous a casa (20:30h) contra el Sant Cugat, l'equip que ve un punt per sota. Una victòria significarà igualar el filial granollerí a la taula i amb l'avantatge d'haver superat els del Vallès Oriental de cinc en el xoc de la primera volta.

"Sabíem que serà complicat, perquè sempre donen guerra, i així ha estat. Hem dominat, però no ens hem pogut relaxar"

"No volem despenjar-nos de dalt i volem competir pel segon lloc. És imprescindible sumar el sis de sis aquesta setmana"

Quim Vaíllo, jugador de l'OAR Gràcia

D'altra banda, el duel entre La Salle Montcada i el Creu Alta Sabadell Handbol es va haver d'ajornar per un brot en el vestidor arlequinat. De moment no hi ha nova data confirmada per a la celebració de l'enfrontament.

El femení es retroba amb la victòria

L'equip femení de l'OAR Gràcia també va anar per davant en tot moment a Gavà. Al final va endur-se el triomf de nou (20-29), en un partit que només va tenir un moment complicat: el parcial de 6-0 a la segona meitat que va coincidir amb les rotacions introduïdes per Carol Carmona. Les gracienques han escalat al cinquè lloc de Plata amb 20 punts, empatades amb el quart classificat i a quatre del tercer, però amb més partits jugats.

"Era important agafar bones sensacions, aconseguir els dos punts i veure que l'ensopegada de la setmana passada van ser per erros puntuals que vam cometre"

"El partit convidava a fer rotacions i s'ha notat una mica perquè les jugadores havien d'entrar. Després hem ajustat unes consignes i hem tornat a generar la distància que teníem"