Fórmula Musical
La Salle no va poder amb els sabadellencs | OAR Gràcia La Salle no va poder amb els sabadellencs | OAR Gràcia
22.10.2018 16:41

L'OAR Gràcia completa una bona jornada

L'OAR Gràcia va sumar la seva segona victòria aquesta jornada davant la Salle Bonanova. El conjunt de Miquel Benítez va ser superior en tot moment i es va imposar als barcelonins. Això sí, ho va fer per la mínima, ja que el partit va acabar inclinant-se pels locals per un sol punt de diferència. El matx va acabar 29-28 favorable als de Sabadell. Encara així, els graciencs no van anar a remolc en cap moment i van controlar molt bé el marcador. Els sabadellencs van marxar al descans 16-11, amb cinc gols d'avantatge sobre La Salle.

A mesura que avançava el partit, però, els barcelonins van retallar distàncies. A deu minuts del final, es van posar a només dos gols de l'OAR. Quan quedaven cinc minuts pel xiulet definitiu, només un gol els separava, una distància que els graciencs van mantenir. El jugador Jordi Sancho li treu importància: "Estàvem avisats que era un equip capaç de remuntar qualsevol situació, però crec que van ser coses del joc. Ho van saber aprofitar i, per sort, va quedar en un ensurt". Amb aquest triomf, els de Miquel Benítez sumen quatre punts que els situen en la desena posició.

El Femení suma els primers punts

Just abans, el femení de l'OAR Gràcia també va guanyar el seu compromís a la Divisió d'Honor Plata. El conjunt de Xavi Font va aconseguir la primera victòria de la temporada superant l'Unizar Dominicos per 23-20. Igual que el masculí, les noies van ser superiors durant tot el partit. Només en el minut 45, els aragonesos van aconseguir empatar a 17.

Les gracienques, però, van refer-se de l'ensurt i van posar distància en el marcador per acabar emportant-se el matx per tres gols de diferència. Sis jornades després, els dos primers punts estrenen el caseller de les sabadellenques, que ara són antepenúltimes, però relativament a prop de la mitja taula.