En directe: De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
La defensa gracienca no va tenir la seva millor actuació. | OAR Gràcia La defensa gracienca no va tenir la seva millor actuació. | OAR Gràcia
04.03.2019 12:04

L'OAR Gràcia es desinfla i torna a punxar a casa

Són ja dues ensopegades consecutives al carrer Boccaccio, i aquesta última sí que ha fet mal en el vestidor de l'OAR Gràcia. El Poblenou, un conjunt de la part baixa de la Primera Nacional, va sortir vencedor (33-35) d'un duel on es va repetir el guió de la setmana passada. Els verd-i-blancs, de nou, van ser capaços de remuntar l'avantatge que els barcelonins havien assolit a la primera part, però després no van saber rematar la feina i un parcial de 0-5 favorable als visitants acabaria resultant determinant malgrat la igualtat en el marcador a pocs minuts perquè sonés la botzina.

“Tot i la derrota de la jornada passada, anàvem amb il·lusió per aquest partit, però sembla que el Poblenou s'ha convertit en la nostra bèstia negra aquesta temporada”, assegura un resignat Bernat Correro en referència a un equip que ha derrotat als graciencs tant en la primera volta com aquest cap de setmana. Autor de quatre gols, el jugador es mostra crític amb l'actuació dels del carrer Boccaccio. “No ens vam sentir còmodes i està clar que no vam jugar bé. No vam saber portar el ritme i potser va haver masses rotacions i no va entrar cap jugador dins el partit”. El de Gerard Gomis queden sisens a dos punts dels cinc primers llocs, objectiu marcat per l'entitat. El seu proper compromís serà a la pista d'un altre conjunt que busca evitar el descens, el Sant Joan Despí.

El femení, sense cap esperança

I si el masculí es desinfla, el somni de la permanència a la Divisió d'Honor Plata ha acabat de reventar per a l'OAR Gràcia femení. La derrota a Sant Joan Despí (20-11) va venir condicionada pel triomf de l'Agustinos Alicante el dia anterior. Si ja era complicada la tasca de la salvació, més ho era quan les alacantines, el conjunt que marca la permanència, van sumar dos punts inesperadament. “Hem arribat al partit destrempats. Si Agustinos sumava, sí que no hi havia res a fer. I tot i que en defensa hem estat bé, en atac hem entrat en una espiral de desencert”, reconeix el tècnic Dani Lara.

Les verd-i-blanques són penúltimes a set punts de la salvació (sis més l'average) i només en queden vuit en joc. Per això, l'entrenador i el director esportiu del Gràcia ho veu com un impossible: “Hem de ser respectuosos amb la competició i amb l'entitat, però és evident que ja no hem de lluitar per l'objectiu de la permanència. Hem d'afrontar els quatre partits que queden com si fossin quatre finals”. Lara també creu que el club necessita un nou projecte que il·lusioni tant a les jugadores de categories inferiors com al públic. Tot fa indicar que aquest projecte haurà de començar la temporada que ve a la Lliga Catalana.