La Caverna Galàctica
Els graciencs han aconseguit superar la puntuació de la temporada passada | OAR Gràcia Els graciencs han aconseguit superar la puntuació de la temporada passada | OAR Gràcia
29.04.2019 11:30

L'OAR Gràcia es dóna l'última alegria fora de casa contra el Palautordera

L'OAR Gràcia ha sumat la seva segona victòria consecutiva a la Primera Nacional d'handbol després de guanyar per la mínima (31-32) en la seva última visita a domicili de la lliga davant el Club Handbol Palautordera. Els graciencs ja han aconseguit millorar els números de l'any passat després de sobrepassar la barrera dels 32 punts, però també se'ls hi ha acabat d'escapar la cinquena plaça, ja que La Roca també va obtenir un resultat positiu davant el fins aquest cap de setmana líder, el Sant Quirze (27-26). Per tant, els de Gerard Gomis i Cesc Borrell continuen en el sisè lloc a falta d'una jornada.

L'entitat verd-i-blanca va portar la iniciativa durant la primera part contra el desè classificat i en el tram final ja acumulava cinc gols d'avantatge (11-16). Llavors, el seu rival, que va competir durant tot el duel, va aconseguir retallar distàncies i en algun moment fins i tot va revertir el marcador. "Ens trobàvem dos gols per sobre quan faltava un minut i mig per finalitzar el partit. Ells van reduir la diferència i van tenir l'última possessió, però vam emportar-nos els dos punts", explica Bernat Correro, capità i màxim anotador del duel amb set gols per part del Gràcia.

L'OAR no es pot despistar si no vol baixar a la setena posició, ja que està empatat a punts amb el Granollers 'B'. El conjunt de Gomis i Borrell rebrà el Sarrià de Ter en l'últim enfrontament de la temporada que tindrà lloc al carrer Bocaccio. "És un rival molt difícil que arriba en una situació compromesa", admet Correro. S'espera un final de competició d'infart a Sabadell, ja que el seu proper adversari s'ha col·locat líder recentment i té l'objectiu de proclamar-se campió.

L'OAR Gràcia 'B' ascendeix a Primera Catalana

El filial del Gràcia va desfer-se també del Palautordera 'B' (26-28). L'equip verd-i-blanc està signant una temporada excel·lent en la Segona Catalana d'Handbol i ja és el líder matemàtic de la lliga. Els graciencs festejaran l'ascens a Primera Catalana en el seu pavelló davant del Poblenou 'B', cinquè a la taula.