En directe: De 07:00 a 09:00
De 11:00 a 13:00
Quim Vaíllo (dreta), que tornava de lesió, va fer cinc gols | Èric Altimis - OAR Gràcia Quim Vaíllo (dreta), que tornava de lesió, va fer cinc gols | Èric Altimis - OAR Gràcia
02.12.2019 11:10

L'OAR Gràcia fa els deures i segueix enganxat als primers llocs de la classificació

L'OAR Gràcia ha aconseguit millorar una de les seves assignatures pendents: sortir endollats als partits des del primer minut. Aquesta millora va contribuir a la victòria dels verds-i-blancs (34-27) contra La Salle Montcada. I és que els homes de Gerdad Gomis i Cesc Borrell, per segona setmana consecutiva, van aconseguir fer una bona primera part que confirma que han aconseguit una tònica que fins al moment es basava en fer uns primers 30 minuts de partit molt fluixos. "Això és un indicatiu de millora. Començàvem molt justets en intensitat i ritme, però és una assignatura que hem resolt i que ens deixa jugar més tranquils", afirma Quim Vaíllo, capità de l'OAR.

El Gràcia va aconseguir encarrilar la victòria a la primera part i anar-se'n al descans amb un avantatge de tres gols (16-13). A la segona part, els locals van aconseguir augmentar la distància en el marcador i certificar, així, dos punts més a casa (només s'han escapat del carrer Boccacio els dos contra el Sant Esteve Sesrovires). Jordi Sancho va ser, de nou, amb 10 dianes, el protagonista d'una victòria  que permeten als sabadellencs continuar tercers en el grup D de Primera Nacional. Tot i la bona temporada de l'OAR, que suma 16 punts, per davant d'ells es troben el Sant Martí Adrianenc (22 punts) que ha fet ple de victòries i el Sant Quirze (20 punts), que solament ha perdut contra el líder invicte. "Cap on volem mirar és cap a la segona posició, però també és veritat que nosaltres hem d'anar fent cada partit. Si anem fent els deures, al cap i a la fi, dependrem de nosaltres", diu Vaíllo. Un pas en fals, però, pot ser comdemnatori. Prova d'això ho podem trobar aquest mateix cap de setmana: cap dels cinc primers va fallar en les seves respectives cites.

A banda de la victòria, la bona notícia que va deixar el partit va ser la tornada del capità verd-i-blanc: Quim Vaíllo. El jugador va tornar a jugar, ja amb normalitat, després d'estar-se un mes de baixa i va contribuir en la victòria fent cinc gols. "La setmana passada vaig provar i en aquest partit les molèsties quasi no hi van ser", anuncia el capità gracienc. El pròxim compromís de l'OAR Gràcia serà contra Sant Joan Despí. Cal destacar que aquest partit es disputarà dijous (21.15h) per decisió dels dos equips.