De 21:00 a 22:00
Amunt el teló
De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
L'equip de Carol Carmona en un partit d'aquesta temporada | Èric Altimis L'equip de Carol Carmona en un partit d'aquesta temporada | Èric Altimis
21.11.2022 19:34

L'OAR Gràcia femení no cedeix i manté el ritme a Divisió d'Honor Plata

Les de Carol Carmona tenien aquest cap de setmana l'opció d'assaltar el lideratge de la lliga. Per fer-ho havien de guanyar a la pista de l'Amposta i que el líder, el Mislata, no guanyés el seu partit contra el Benidorm. Les gracienques van complir guanyant per 18-31 a les del Montsià, però el Mislata no va cedir i mantenen, una setmana més, el liderat. El duel contra l'Amposta no es va decantar fins a la segona meitat.

Cinc partits consecutius porten les verd-i-blanques sense perdre, cosa que les ha fet poder escalar fins a la segona posició de la lliga. El pròxim cap de setmana tindran una altra opció d'ascendir a la primera plaça si guanyen al carrer Boccaccio a l'Eón Alicante i que el Mislata ensopegui a la pista de l'Handbol Honda.

"Sabíem que no seria un partit senzill i a la primera part no teníem clar com fer mal a l'Amposta"

"Si fem les coses bé podem guanyar els partits contra qui sigui"

Carol Carmona, entrenadora de l'OAR Gràcia

"No estàvem centrades al partit i el resultat de la primera part ho confirma"

Janna Sobrepera, jugadora gracienca

El masculí fa els deures contra el cuer

Els nois de Pere Ayats van fer bons els pronòstics i es van imposar a l'últim classificat de la Primera Nacional, l'Handbol Poblenou, per 42-32. Els verd-i-blancs van començar amb un parcial de 9-1 que els va permetre dosificar esforços i reservar peces importants de cara als pròxims partits. Tot i la victòria, el tècnic lamentava haver encaixat tants gols contra el cuer.

Els graciencs afronten ara la setmana prèvia al derbi contra l'Handbol Terrassa, on intentaran mantenir la dinàmica positiva -cinc victòries consecutives- per continuar escalant posicions i apropar-se a les places que donen accés a les fases d'ascens.

"Hem dominat el partit en tot moment tot i que ens hagués agradat dominar-lo com a l'inici"

"Ens va costar entrar en competició, però encadenem un bon ritme i és el camí correcte"

Quim Vaíllo, jugador de l'OAR

"Tenim gent jove a la qual hem de donar oportunitats perquè els que porten més minuts jugats puguin descansar"

"No és un tema d'actitud, és un tema de baixada de ritme"