Al Matí (R)
L'OAR rebrà a l'Amposta a la propera jornada | @oargracia L'OAR rebrà a l'Amposta a la propera jornada | @oargracia
25.11.2020 17:41

L’OAR Gràcia femení perd a Sant Quirze abans d'afrontar un tram crucial

L’OAR Gràcia femení no va poder sumar la segona victòria a la pista del Sant Quirze en un duel que va ser molt disputat. Les gracienques van iniciar bé el partit, però a la segona part l’equip de Carol Carmona no va saber encarar la defensa que va proposar el Sant Quirze. Al final, el duel es tancaria amb un resultat final de 23-18 a favor del conjunt quirzetenc. “Vam començar bé, però els últims deu minuts de la primera part i els primers quinze de la segona ens va costar moltíssim. No vam saber afrontar la seva defensa i la diferència de cinc gols va suposar perdre el partit”, explica la jugadora de l’OAR Cristina Calle.

El Gràcia es troba a la dotzena posició de la classificació amb dos partits menys. Tot i això, esperen remuntar aquesta situació. “Ara ens venen uns partits que són de la nostra lliga, que hem de lluitar per sumar els punts que són vitals”, ha dit Calle dels propers enfrontaments de l’equip. Per ara, el pròxim rival de l’OAR que visitarà el pavelló del carrer Boccaccio el proper dissabte (19h) serà l’Amposta, situat només una posició per sobre de l’OAR i amb dos punts més. Sumar una victòria suposaria, per tant, avançar-les a la classificació.