En directe: De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 23:00 a 23:59
De 00:00 a 02:00
El primer equip de l'OAR  Gràcia Sabadell femení perd però fa patir al Puchi, uns dels grans equip de la competició El primer equip de l'OAR Gràcia Sabadell femení perd però fa patir al Puchi, uns dels grans equip de la competició
19.12.2018 12:48

L'OAR Gràcia femení planta cara al Puchi però segueix a la part baixa de la lliga

L'OAR Gràcia femení no ha pogut tancar la primera volta amb dues victòries consecutives després de derrotar a l'Associació Lleidatana en l'anterior partit. El quadre verd-i-blanc ha perdut a casa contra el Puchi (21-27) en la tretzena jornada de lliga. El club d'Eivissa es manté segon, després d'aquest triomf, i suma vint-i-dos punts a la classificació. Dani Lara, entrenador de l'OAR destaca que malgrat sumar una nova derrota, van aconseguir fer un bon partit: “Era un partit complicat. L'únic objectiu que ens vam posar, era ser competitives i estar a l'altura de l'exigència que marcava el partit”. Cal destacar, que la igualtat va ser latent fins al primer terç de partit, ja que el marcador reflectia un empat a nou quan portaven jugats 20 minuts. Ara bé, la solidesa defensiva del conjunt d'Eivissa va fer que marxessin al descans guanyant (12-15). Tot i aquest desavantatge a l'electrònic, el quadre sabadellenc no va abaixar els braços i va posar-se a només un gol de diferència dels visitants, amb l'oportunitat d'empatar a 16 des de la línia de set metres, però no va estar encertat. En els darrers 20 minuts, els balears van mantenir-se sòlides en defensa i molt encertades en atac i van fer que la victòria marxés a l'illa. “La imatge de l'equip va ser molt bona. L'equip va afrontar aquest partit amb un altre feeling des de la victòria a Lleida. Tot i que va estar disputat, el segon classificat té molts recursos i ens va portar fins al seu parany”, assegura Lara.

Malgrat plantar cara a un dels favorits de la competició, l'OAR Gràcia continua immers en posicions de descens, ja que és tretzè amb cinc punts, els mateixos que l'Agustinos d'Alacant que és qui marca la permanència a Divisió d'Honor Plata. Les del carrer Boccaccio només han guanyat dos dels 13 duels de la primera volta de lliga, amb un empat i 10 derrotes. “Estem en una situació crítica. No hem sortit encara d'aquest pou. Ens falta molta feina per fer. Aquest duel contra el Mislata serà igual d'important que els de casa”, avisa el tècnic local. Les verd-i-blanques jugaran a casa per segona setmana consecutiva, rebent diumenge (12:30h) la visita del Mislata amb el qual va perdre per la mínima en la primera jornada. El conjunt valencià és setè amb 13 punts. “Està sent una mica irregular. Ha tingut partits molts dolents en atac. Sembla que la seva defensa fora de casa puja bastant. Quan fa desplaçaments cap a fora, baixa el seu rendiment. S'adapta bé a les nostres condicions”, explica el tècnic local. Les de Lara buscaran acomiadar-se del 2018 amb una victòria que podria situar-les fora de la zona de perill.

Escolteu les paraules de Dani, entrenador de l'OAR Gràcia Sabadell femení.