Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
L'OAR femení s'ha apropat al lideratge a Plata | Èric Altimis - OAR Gràcia L'OAR femení s'ha apropat al lideratge a Plata | Èric Altimis - OAR Gràcia
16.01.2023 11:05

L'OAR Gràcia femení retalla un punt amb el líder; el masculí, a dos de les fases d'ascens

Jornada propícia per als dos sèniors de l'OAR Gràcia per arrencar el 2023. Tots dos van saldar els seus respectius compromisos amb victòria a domicili i van aprofitar els enfrontaments entre rivals directes de la zona alta en les seves lligues per fer una petita queixalada a la classificació.

El femení, per exemple, no va fallar en la seva visita al Levante Marni (27-30), tot i que les valencianes van vendre molt cara la derrota. Fins al punt que en el tram final es va arribar amb empat a 27, però un cop més, les verd-i-blanques van demostrar maduresa quan s'han de jugar les garrofes per posar el cadenat a la porteria i poder-se endur els dos punts. L'OAR continua segon i amb quatre punts de marge respecte al tercer, però la jornada a Plata va deixar l'empat entre el Mislata (líder) i el Mataró (cinquè), i la igualada també de La Roca (quart). Amb tot, el lideratge està ara a dos punts i els perseguidors van perdent pistonada.

L'OAR masculí va arribar a guanyar de 15 a La Verneda | Èric Altimis - OAR Gràcia

A la Primera Nacional masculina, més igualtat gairebé és impossible al final de la primera volta. La selecció està feta entre els que lluitaran per accedir a les fases d'ascens: set equips per a dues places. Despunta el líder Granollers 'B' amb 27 punts (de 30 possibles), i a partir d'aquí, la guerra. El Sant Cugat acompanyaria ara mateix els granollerins amb 24 punts, però aspiren a destronar-lo els cinc equips empatats amb 22 punts, entre ells l'OAR Gràcia. Els de Pere Ayats, en un partit força plàcid, van superar el Sant Martí Adrianenc (28-35) amb vuit gols de Guillem Correro, el tercer màxim golejador del grup D.

"Sabíem que seria complicat el primer partit de l'any i així ha estat. Hem sabut patir i al final ens hem endut els dos punts"

"El rerefons de la segona volta no pot ser un altre que ser el màxim de regulars possible si volem estar a dalt. Estem motivades, treballem durament i mentalment estem fortes"

Carol Carmona, entrenadora de l'OAR

"Els primers minuts van ser més renyits, però vam prémer l'accelerador defensant i corrent i va sortir molt bé"

"Tots esperàvem estar a la part alta, igual que l'any passat, però cada partit és un món i en una lliga tan llarga poden passar moltes coses. S'està veient que molts equips de dalt estan perdent punts"