En directe: De 00:00 a 02:00
De 02:00 a 03:00
Parlem d’Òpera (R)
De 03:00 a 05:00
Tonchi Vázquez, en una imatge del partit jugat a la primera volta a Gràcia | OAR Gràcia Tonchi Vázquez, en una imatge del partit jugat a la primera volta a Gràcia | OAR Gràcia
27.02.2023 11:50

L'OAR Gràcia masculí s'entrebanca a Sarrià de Ter i es complica l'accés a les fases

De l'eufòria... a la destrempada. Es preveia una sortida complicada a Sarrià de Ter i l'OAR Gràcia masculí ho va patir en primera persona amb la derrota final de dos gols de diferència (34-32). Els graciencs, que venien de viure l'èxtasi de la victòria 'in extremis' contra el Sant Cugat, es van quedar amb un pam de nas en la seva visita al Sarrià. Especialment en una segona part per oblidar, en què tot es va posar en contra de l'equip de Pere Ayats en el joc, en les baixes i amb un arbitratge que ni molt menys va acabar de convèncer als verd-i-blancs.

Dels rivals directes pel segon lloc d'aquesta Primera Nacional, l'únic que també va punxar aquesta jornada va ser el mateix Sant Cugat, que es queda amb els mateixos punts que el Gràcia, 29, però amb un partit pendent. La Roca i Sant Joan Despí han agafat un lleu avantatge amb 31.

"Hem començat molt forts, però a la segona part ens hem precipitat. L'arbitratge tampoc ha ajudat en certes situacions i tot aquest pou de nervis ens ha condicionat"

"Veníem amb cinc baixes sensibles i el Quim (Vaíllo) ha hagut de marxar a la mitja part perquè treballa a urgències"

Pere Ayats, entrenador de l'OAR Gràcia (declaracions al canal de YouTube del Sarrià)

Una victòria més, una jornada menys

Qui no va fallar va ser el femení de l'OAR Gràcia a Lleida (29-34) i tot continua igual a la zona alta de Plata, però amb una jornada menys per acabar la fase regular. Això sí, les de Carol Carmona van haver de suar de valent a la segona part per arreglar la mala actuació de la primera. Les prestacions de l'equip van millorar fins al punt que es va passar d'encaixar 20 gols a la primera meitat als nou de la segona.

Com dèiem, tot continua igual entre els tres primers de Plata: el Mislata resisteix l'empenta del Gràcia i és líder amb un punt d'avantatge, mentre que el Sant Vicenç es manté tercer a cinc de l'OAR i és l'únic que pot amenaçar la classificació de les gracienques per a les fases d'ascens. Resten cinc jornades per tancar la lliga.

"El problema va ser l'actitud. No jugàvem amb ganes i això va afectar, però a la segona part vam sortir amb la intensitat que tocava i es va notar un canvi molt gran"

"Cada partit és diferent, tothom té moltes oportunitats i amb el joc en equip s'aconsegueix marcar"